LGS 2021 hakkında düşünceler

Emma Stone

Hectopat
Katılım
30 Haziran 2020
Mesajlar
5.698
Makaleler
1
Çözümler
11
Yer
Bursa
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar öncelikle herkese selam. Ben de LGS gazilerinden biriyim sizlere LGS hakkındaki düşüncelerim ve birkaç soru soracağım;
Öncelikle sınav bence hiç adaletli değildi çok zordu. Bazılarınız tabii ki de zor sormak zorunda diyebilir lütfen girmeden yorum yapmayalım. Sadece matematiğe göre yargılama olmaz, bu cok yanlış. Diğer dersleri kolay yapıp sadece matematiği zor yapıyorsa bu sistemin ne kadar hatalı olduğunu anlamak o kadar zor olmamalı. Benim gibi 1 yıl boyunca gece gündüz çalışan yaşıtlarım ile akşama kadar yatan insanlar ile aynı liseye gitmek ne kadar adaletli? Tamam, diyebilirsiniz tam çeken nasıl yaptı diye, emin olun ki devlet okulundan 1 kişi bile tam çekmedi. Hepsi kolejlerden. Benim şahsen büyük hakkım yendi, emeğimin karşılığının bu olduğunu hiç düşünmüyorum. Matematikte 2 soru müfredat disi ve bir soru TYT sorusuydu. Neyse, zaten bizi takan yok. Bu konu hakkında çok fazla yorum yapmayacağım, yoksa yazsam çok uzun sürer.

Buraya kadar okuduysaniz teşekkür ederim. Sakın bana calissaydin yaparsın tarzında yorum yapmayın. Emin olun ki 1 yıl aralıksız çalıştım. Neyse, sağlıcakla kalın, hoşça kalın. 🙂
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Soruları falan çalmışlar.

Bu daha bir şey değil sözel ve sayısal oturumun arasında verilen 45 dakikalık arada başka ildeki bir okulda milli eğitimde görevli birini(hangi görevi olduğunu bilmiyorum) o 45 dakikalık arada okula girmiş çocuğunu yedirmiş içirmiş ara bitince de okuldan çıkmış ve bahçede bekleyen öğretmenler başka velileri almamış okula torpil geçmişler adama. Bu bilgiyi Google'nin haberlerinde gördüm.
 
Bu daha bir şey değil sözel ve sayısal oturumun arasında verilen 45 dakikalık arada başka ildeki bir okulda milli eğitimde görevli(hangi görevi olduğunu bilmiyorum) o 45 dakikalık arada okula girmiş çocuğunu yedirmiş içirmiş ara bitince de okuldan çıkmış ve bahçede bekleyen öğretmenler başka velileri almamış okula torpil geçmişler adama. Bu bilgiyi Google'nin haberlerinde gördüm.

Sözde Müslüman'lar. Yazık cidden yazık. Olay doğruysa gereği yapılır umarım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı