Valorant P2W bir oyun mu?

Valorant P2W bir oyun mu?


  • Oy verenlerin toplamı
    88
P2W demek zaten bu demek değil mi?
Parayı veren, psikolojik bile olsa daha fazla kill alıyor. Parayı veren yene kazanmış oluyor yani.

Mesela CS:GO'da siz en pahalı skine bile sahip olsanız silahın sesi, mermi dolduruşu veya direkt olarak silah değişmiyor, sadece boyanmış gibi duruyor ancak Valorant'ta silahın her şeyi değişebiliyor.
P2W'nun anlamı parayı verenlerin, vermeyenlerden üstün olduğu bir oynanış değil mi?
Eğer P2W sizin için bunu ifade ediyorsa CS:GO bu olayın şahıdır. Siz öyle olmadığını söylemişsiniz ama bunu hakkında onlarca video var Youtube'da.
 
Demek istediğim çoğu oyunda böyle kozmetik olarak rengi olsun desen olsun falan falan var.

Hocam zaten olması normal. CS:GO'da da böyle bir şey var ancak CS:GO'da silahlar sadece boyanmış gibi.
Mesela CS:GO'da bıçak değişebiliyor değil mi?
Hiçbir teknik özellik değişmeden hem de. Bunu silahlar içinde olduğunu düşünün mesela. Silahın hiçbir teknik özelliği değişmediği halde çok daha tok bir his veriyor.
Oyundan alınan zevki çoğu zaman arttırdığı gibi genelde bu skinler ile daha çok kill alıyorsunuz.
 
Eğer P2W sizin için bunu ifade ediyorsa CS:GO bu olayın şahıdır. Siz öyle olmadığını söylemişsiniz ama bunu hakkında onlarca video var YouTube'da.

Hocam 5 yıldır. CS oynuyorum CS'de skinler sprayle silahı boyamışsınız gibi. Ama Valorant'ta silahın sekmesi bile değişiyor fanboyluk yapmayın. CS'de 20 bin liralık kelebek bıçak ile namı değer ekmek bıçağının verdiği hasar bile aynı.
 
Eğer P2W sizin için bunu ifade ediyorsa CS:GO bu olayın şahıdır. Siz öyle olmadığını söylemişsiniz ama bunu hakkında onlarca video var YouTube'da.

Hocam zamanında sırf skinler için CS:GO'yu korsan indirmiştim. Kaç yıl önce olduğunu hatırlamıyorum.
O zamanlar hiçbir skin ile daha çok kill aldığımı hatırlamıyorum. Botlardan düşen silahı alsam bile keşke skinli silahımı atmasaydım demiyorum mesela ama Valorant'ta bazen Phantom'u bırakıp skinli spectre aldığım oluyor.
 
Riot yetkilileri bazı silahların kaplamalarının problemi olduğunu ve daha fazla hasar verdiğini doğrulamıştı. Düzelteceklerini söylemişlerdi. Hala düzeltilmediyse P2W diyebiliriz.
 
Mesela ama Valorant'ta bazen Phantom'u bırakıp skinli spectre aldığım oluyor.

Düşük elo problemleri. Genelde düşük elo oyuncular skinleri çok önemser. Yüksek elo da böyle şeyler göremezsin. Kimse skinleri umursamıyor.

Ama Valorant'ta silahın sekmesi bile değişiyor fanboyluk yapmayın.

Silahın sekmesi değişseydi oyun P2W olurdu. Zula gibi. Sana öyle geliyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı