Boş kasa önerisi

Ben tamamıyla kasadan kısıp fan kalitesine yüklenmek istedim. Kasanın incelemeleri olumlu gibi ama haklılık payınız var.
Doğru tercih, DARK DIAMOND yada DARK GUARDIAN alıp fan takmanı öneririm, fan olarakta CFM ve STATIC PURSE gibi değerlere dikkat et bayağı fark ediyor.
 
Doğru tercih, DARK DIAMOND yada DARK GUARDIAN alıp fan takmanı öneririm, fan olarakta CFM ve STATIC PURSE gibi değerlere dikkat et bayağı fark ediyor.
İşte o kısım biraz sıkıntılı. Bütçe sabit olunca bir tarafın kalitesi diğer tarafı etkiliyor. Eklediğim fanlar 70 CFM ve 53 CFM'ye sahip fanlardan oluşuyor ve bunlarda kasanın kalitesini azaltıyor o yüzden Rush savage rc505 seçmek zorunda kaldım.
Herkese değerli yanıtları için teşekkür ediyorum.
Sanırsam en mantıklısı güzel bir indirim ile MSI MAG Forge 101M almaktır.
 
Son düzenleme:
MSI MAG asla ve asla önermem.
Son durum olarak ne durumdasın? Kasa ve kasa fanı için ayrı bütçeler mi var yoksa hepsi için tek bir bütçe mi var? Varsa ne kadar? 820 liraya çıkabiliyor musun?
 
Kendisi içine sistem topladığım bir kasa, küçük ve üstünde çalışması zor. Kalitesi orta şeker. Ön mesh paneli ultra fine değil ve filtresi olduğu için yüzyılın tozunu topluyor. 820 liraya çıkarım diyorsan P360A var şu anda, kendisi aynı zamanda benim de kasam. Kablolaması falan çok daha basit, kalite ve hava akışı olarak 10 basar, ultra fine mesh olduğu için daha az tozlanır. Aynı zamanda dahili DRGB aydınlatması da çok iyi. Ekran kartı dikey montajı gibi 1000+ liralık kasalarda bile olmayabilen olanaklara da sahip (aparatla tabii ki).
 
Evet bunu görmüştüm soğutması dediğin gibi iyiyse -MSI'dan bahsediyoruz- bunu almak doğru olur. Gayet sade ve şık.

Değerli yorumun için teşekkür ederim.

Soğutma konusunda seni memnun edecektir temiz ve bakımlı kulandığın sürece hem bu fiyat aralığında gayet iyi bir kasa görüntü anlamında da seni tatmin edecektir sonuçta MSI gibi bir marka kolay kolay sorun yaşamayacaksınızdır Gamepower'in ws görüntüsü daha iyi olan kasaları var ama hava akışı berbat bütçenizide aşmadan alabileceğiniz en güzel kasa budur alırsan iyi günlerde kullanman dileğiyle.
Kendisi içine sistem topladığım bir kasa, küçük ve üstünde çalışması zor. Kalitesi orta şeker. Ön mesh paneli Ultra fine değil ve filtresi olduğu için yüzyılın tozunu topluyor. 820 liraya çıkarım diyorsan P360A var şu anda, kendisi aynı zamanda benim de kasam. Kablolaması falan çok daha basit, kalite ve hava akışı olarak 10 basar, Ultra fine mesh olduğu için daha az tozlanır. Aynı zamanda dahili drgb aydınlatması da çok iyi. Ekran kartı dikey montajı gibi 1000+ liralık kasalarda bile olmayabilen olanaklara da sahip (aparatla tabii ki).

Yukarıda arkadaşın dediğini okumadın sanırım abartlı bir şey olmasına gerek yok küçük ve sade olabilir demeye de geliyor bu arkadaşın bütçesine göre yorum yaptık burada ön kanalları ayda 1 temizlese kendine gayet yeterli olur o kadar üşengeç değildir herhalde üstüne çalışması zor bir kasa değil üstelik kablolama kısmında plastik kelepçe kullanması bile yeterli olacaktır hava akışınada kötü denemez isterse ilerleyen zamanda fan ekler ama acelesi yok.
 
@Ahmet kenger ben de bütçesine göre yorum yapıyorum. MAG serisi, hele de 101M asla alınmamalı mevcut fiyatta. Ne kalitesi o seviyede ne de özellikleri. Ayda 1 temizlemesi bir şey fark etmez o kasa 2 günde eski haline dönecektir. Üstünde çalışması da zor bir kasa, belki başka kasa üstünde çalışmadığın için bilmiyorsundur ama ben söyleyeyim, üstünde çalışması daha zor kasa çok azdır. Bu kasayı ben de önerdim, ama o zamandan beri fiyatı 1.5 katına çıktı, yığınla daha üstün alternatifi çıktı, F/P olmaktan çıktı.
Diğer alternatifleri varken MAG 100M-101M-100R alınmaz.
 
@Ahmet kenger ben de bütçesine göre yorum yapıyorum. MAG serisi, hele de 101m asla alınmamalı mevcut fiyatta. Ne kalitesi o seviyede ne de özellikleri. Ayda 1 temizlemesi bir şey fark etmez o kasa 2 günde eski haline dönecektir. Üstünde çalışması da zor bir kasa, belki başka kasa üstünde çalışmadığın için bilmiyorsundur ama ben söyleyeyim, üstünde çalışması daha zor kasa çok azdır. Bu kasayı ben de önerdim, ama o zamandan beri fiyatı 1.5 katına çıktı, yığınla daha üstün alternatifi çıktı, F/P olmaktan çıktı.
Diğer alternatifleri varken MAG 100M-101m-100R alınmaz.

Yani alınmamalı diyorsun ama kime göre neye göre olduğunu söylemiyorsun evet çoğu kasaya göre dar ama arkadan büyük bir kasa istememiş ki masanın altına koyacağım demiş üstünde çalışması da baştan kasa üretmiyoruz digerine de 30 dakika ise bunda da 1 saat olsun arkadaşım 2070 Super 3 fanlı bir ekran kartı ile kullanıyor bu kasayı hava akışı da gayet yeterli oluyor işlemcide sıı soğutma kullanmıyor fanda yok ayriyeten şu anlık stok fan kullanıyor arkadaşlarımın bilgisayarlarınınn kablolamasını yeni parça aldıklarına takmasını ben yapıyorum ki kalabalık bir ortamda büyüdüm birçok kasa parça gördüm abartılacak bir şey değil. Bu kablolama işi diğer kasaya göre Max 30 dakikanı alır ve arkadaşım 30 günde bir temizliyor ortalama kasayı ve 1 seneyi geçti bir sorun yaşamadı hala.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı