Boş kasa önerisi

@The Man From E.A.R.T.H.

Aslına bakarsanız 14 cm iki adet fanla geliyor. Bu sessiz ve iyi bir hava akışı sağlayacak demektir. Üst tarafta da sıvı soğutma için güzel paylar bırakılmış. Arkada yine bir adet fanı var. Fiyatına bakıldığında kabul edilebilir artıları var. O açıdan bakarsak NZXT H510 Elite'i de aynı kefeye koymak lazım.

Aslına bakarsanız 14 cm iki adet fanla geliyor. Bu sessiz ve iyi bir hava akışı sağlayacak demektir. Üst tarafta da sıvı soğutma için güzel paylar bırakılmış. Arkada yine bir adet fanı var. Fiyatına bakıldığında kabul edilebilir artıları var.
Zaten o yönlerden sıkıntı çıkartmaz bence de.
Keşke P360A asıl fiyatında olsaydı, bunları önermekle zaman kaybetmezdik şimdi. Rakiplerinin bir kısmı zamlandı, diğer kısmı da stokta kalmayınca bastılar güzelim F/P kralına kasayı.
O açıdan bakarsak NZXT H510'i de aynı kefeye koymak lazım.
Aman hocam H510'dan Allah korusun :D:D

@The Man From E.A.R.T.H.

Laf aramızda (tüm forum görüyor) NZXT'yi hiç sevmiyorum. Fiyatlarındaki bu anormalliği ise anlamıyorum. 😅 Phanteks'in TR fiyatlarındaki artış bana Arctic ürünlerini hatırlatıyor. Doğru düzgün bilinmeden önce makul fiyatlara alınırken şimdi uçurdular baya.

@The Man From E.A.R.T.H.

Laf aramızda (tüm forum görüyor) NZXT'yi hiç sevmiyorum. Fiyatlarındaki bu anormalliği ise anlamıyorum. 😅 Phanteks'in TR fiyatlarındaki artış bana Arctic ürünlerini hatırlatıyor. Doğru düzgün bilinmeden önce makul fiyatlara alınırken şimdi uçurdular baya.
Hocam bildiğin burada belli başlı bazı kişiler tarafından önerilen şey zamlanıyor. 220 liraya 224-XT vardı, önerdik 300 lira oldu. 800 liraya Tomahawk Max vardı, önerdik 1000 lira oldu. 1000 liraya B550M Pro-VDH vardı, önerdik 1200 oldu. 1200'e B550-A Pro vardı, önerdik 1500 lira oldu... Saymakla bitmez örnekler. N5 MF fiyaskosunu söylememe gerek bile yok zaten :D kendisi bu olayların en büyüklerinden.

Şu kasanın markası MSI olmasa 1 kişi almaz, ejderhayı gören yüceltiyor.

Kasanın MSI olup olmaması değil sorun kasayı bizzat kullanma fırsatım oldu ve bende bunu sundum kasanın hava akışı 2070 için gayet yeterli kalıyor arkadaşın bütçesine uygun ve arkadaş sade bir şey istiyorum demiş kasa küçük ve sade üzerinde çalışmak abartıldığı kadar zor değil 1 milyoncuda satılan 50'li plastik kelepçe ile tüm kabloları kasaya sabitleyebiliyorsun düzen yapmak zor değil normal kasalara kıyasla hızlı tozlanıyor ama ayda 1 temizlemek de yeterli kalıyor yani 500TL bandında alınabilecek bir kasa ya da ben öneriyorum normalden küçük kasa isteyenler için gayet memnun bırakacak bir kasa.

Kasanın MSI olup olmaması değil sorun kasayı bizzat kullanma fırsatım oldu ve bende bunu sundum kasanın hava akışı 2070 için gayet yeterli kalıyor arkadaşın bütçesine uygun ve arkadaş sade bir şey istiyorum demiş kasa küçük ve sade üzerinde çalışmak abartıldığı kadar zor değil 1 milyoncuda satılan 50'li plastik kelepçe ile tüm kabloları kasaya sabitleyebiliyorsun düzen yapmak zor değil normal kasalara kıyasla hızlı tozlanıyor ama ayda 1 temizlemek de yeterli kalıyor yani 500TL bandında alınabilecek bir kasa ya da ben öneriyorum normalden küçük kasa isteyenler için gayet memnun bırakacak bir kasa.
Dostum kendin söylüyorsun 500 bandına alınır diye konu sahibinin bütçesi 700 TL.

@TheGandax sadece toz olarak bakma, arkadaş küçültüp küçültüp cebine sokuyor sırf MSI diye. Diğer dediğim P360A ile kıyas bile almaz MSI MAG, biri egea iken diğeri Passat.
Invader için konuşacak olursak güzel kasadır, alınabilir.
Bu arada kaliteyi CFM ve basınçla bağdaştırma lütfen, her şey CFM'den ibaret değil.
Invader seçeceksen eğer dahili iki fanı ön panele intake şeklinde takarsın, yanına da iki tane XF-12025 SD-k alırsın, onları da yine içeri hava alacak şekilde yana takarsın, pasif egzozla kullanırsın.
@Ahmet kenger seni de göz ardı edip başka hiçbir cevap vermekle uğraşmayacağım, sırf MSI diye kasanın bariz sorunlarını ısrarla görmezden gelmeye çalışıyorsun. Ben burada teknik yönüyle mühendislik açısından hatalarını söylüyorum sen gelmişsin arkadaşım kullanıyor diyorsun, bunu derken de A2 Türkçe ile diyorsun. Yazık.

Ben senden çok biliyorum dediğimi hatırlamıyorum herhangi bir yerde. MSI kasa konusunu da açmayacağım, kullandık memnun kaldık bunu belirtmek istedim. Türkçeyi de mükemmel konuştuğunu veya yazdığımı bir yerde belirtmedim. A2 değil varsa A3 de olabilir benim okula gidip A1 Türkçe ögrenme fırsatım olmadı. Kendimi bildim bileli hep bir yerde çalışıyorum bu şekilde aşağılayıcı konuşmak umarım mutlu etmiştir seni.

Dostum kendin söylüyorsun 500 bandına alınır diye konu sahibinin bütçesi 700 TL.

Ben de demedim ki zaten illa bunu alsın. Bütçesinin biraz altındaki bir kasayı önerdim kullandım memnun kaldım ben de bunu önerdim ne var bunda? 700TL dedi diye sadece 700TL bandında bir kasa mı önermeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı