Boş Kasa Önerisi

CC560 işinizi görür gibime geliyor. Bizzat kendim kullanıyorum kasadan memnunum. İleride 240/280mm sıvı soğutma takmak isterseniz yukarıya 360 takmak isterseniz öne takabilirsiniz. Uzun ekran kartlarının da sığabileceği bir kasa. @alihanvardertyok hocam daha uygun fiyata daha iyi kasalar var mı ? Ya da aradaki fiyat farkına değecek 1500 üstü kasalar?

CC560 işinizi görür gibime geliyor. Bizzat kendim kullanıyorum kasadan memnunum. İleride 240/280mm sıvı soğutma takmak isterseniz yukarıya 360 takmak isterseniz öne takabilirsiniz. Uzun ekran kartlarının da sığabileceği bir kasa. @alihanvardertyok hocam daha uygun fiyata daha iyi kasalar var mı ? Ya da aradaki fiyat farkına değecek 1500 üstü kasalar?
powersupply kaç watt önerirsiniz? 600 yeterli mi?

Camlı kasa olması sorun teşkil etmez. Ön tarafı mesh olmayan kasalar mesh kasalara göre daha çok ısınır. Benim kasamın önü birazı mesh birazı plastik zamanında Corsair kalitelidir diye almıştım ama memnunum.

powersupply kaç watt önerirsiniz? 600 yeterli mi?
Hocam PSU konusunda çok fazla öneri yapmıyorum. Tam olarak hakim olmadığım için. Ama kaliteli 600 650Wın gayet yeterli olacağını düşünüyorum. Çok kaliteli 550W bile yeterli olabilir gibime geliyor. Ama dediğim gibi gerçekten bilen birine danışsanız çok daha iyi olur. Yeni bir konu açarsanız orada konuşulabilir.

Merhabalar. Birinden aldığım tavsiyeye göre camlı kasalar hava almadığı için bilgisayara zarar veriyormuş, bu doğru mudur? O yüzden ben de sizden tavsiye almaya geldim. Eğer dediği doğruysa camsız kasa önerir misiniz? Teşekkürler.
Zarar verir derken?Daha fazla sıcaklık değerlerine ulaşırsınız o kadar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı