Www.bandicam.com Yazısını Silme

  1. İlk olarak Videomuzu kırmızı renkli yazılmış " Record the screen" yazısının altına sürüklüyoruz.
  2. Ok işareti ile gösterdiğim Zoom-n-pan kısmına tıklıyoruz.
  3. Son olarak yine ok olarak göstermiş olduğum kısımdan videonun o bandicam.com yazan kısmını kaydırabilirsiniz aşağıya doğru.
1w72.jpg

vmg4.jpg

0wgw.jpg
 
Sanırım yeni başlıyorsun; Youtube de Beril Sergün'e abone olup bu konularda danışabilirsin, 'Bölüm Sonu Canavarı'nda editörlük yapıyor ve uzun zamandır bu alanda yayın yapan tatlı sohbeti, sevimli konuşma şekli olan biridir.
Beril Sergun - YouTube
 
Bir ton kanal var bu şekilde.

Fare Düşmanı, Videoyun, Dost Kayaoğlu, Agunzagun, Babam da Oyuncu, Beril Sergun vs. vs.
 
Video formatı olarak aslında Videoyu Fraps ile veya Action ile çektikten sonra Camtasia ile Render yaparak 15 dakikalık bir videonun boyutu 23 GB falan olması gerekirken boyutunu 500-600 MB olarak düşürebilirsin. Tabii videonun kalitesi de biraz düşecektir, ancak birazcık kaliteli izlenebilir bir video istiyorsan daha kaliteli bir Render yapman lazım. Tabii ki Videonun kapasitesi de 500-600 MB yerine 2-3 GB olabilir ama olsun değer en azından, ben ekran kartı testleri eklediğim zaman Camtasia ile Render yapıp 500-600 MB ve biraz da kalitesiz olarak yüklüyorum YouTube'a. Sonuçta bu bir test kaliteye çok ta gerek yok. Ancak oyun videoları çekecek olursam ki belki ben de ileride çekerim, o zaman videoların biraz kaliteli olmasına özen gösteririm.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı