Allah'ın insanları yaratma sebebi cehenneme atmak mı ?

Nerede gariban eziliyorsa, masum çocuklar masum kadınlar öldürülüyorsa, nerede haksızlık dönüyorsa işte tam orada savaşılmasını emreder. Müslüman haksızlığa durum ne olursa olsun karşı çıkar Kuran bunu emreder gerekirse canını verir bu yolda Kuran saldırgan savaş çağrısı yapmaz.

Kafayı yersin. 😆
"Fitne ortadan kalkıncaya kadar savaşın." diyen ben değilim. Orada "Zalime uçan tekme atın, aduket çekin." demiyor.

Öncelikle örnek verdiğim filozoflar hakkında bir şey dememişsin dikkatimi çekti diyecek bir şeyin yok galiba.

Birader, sorunlu musun? Sürekli beni alt etmeyi çabasındasın. Yaşın kaç senin?
Sabahtan beridir ayet hadis veriyorum, Allah'ın hikmeti deyip geçiştiriyorsun bir de bana yüzeysel bakıyorsun diyorsun utanmadan bu laflardan sonra.
Hristiyan'lık da milleti cadılıkla suçladı, yoldan çevirdiğini yakıyordu. Kaç tane düşünürü suçladı. Hapse attılar.
Onların çalışmaları nasıl günümüze geldi?
Delirdin mi, taklit mi yapıyorsun?

Şu an istediğin gibi bilim yapıyorsun kim karışıyor sana kimse karışmıyor

Aaaa, kimin sayesinde acaba ya? Tabii Müslüman'ların sayesinde. :D

Kafayı yersin. 😆
"Fitne ortadan kalkıncaya kadar savaşın." diyen ben değilim. Orada "Zalime uçan tekme atın, aduket çekin." demiyor.

Sabahtan beridir ayet hadis veriyorum, Allah'ın hikmeti deyip geçiştiriyorsun bir de bana yüzeysel bakıyorsun diyorsun utanmadan bu laflardan sonra.
Hristiyan'lık da milleti cadılıkla suçladı, yoldan çevirdiğini yakıyordu. Kaç tane düşünürü suçladı. Hapse attılar.

Tartışma da ana amaç zaten karşı argümanı zayıflatmak, kendi fikrini savunmaktır. Şu mesajdan alınıyorsan hiç tartışmayalım istersen.

Ekleme yapayım mahlukat hakaret değil yaratılmış demektir he sen diyorsan ki tesadüfen hayata geldim ona bir şey diyemem. Ülkeden kovdu demişsin öyle bir şey tekrar diyorum tamamen drama. Agresif konuştuğumu sanmıyorum, karşı taraf saygısını koruduğu sürece bende saygımı korurum.
Mahluk yaratık anlamında kullanılır, birçok kelimesinin yazımını bilmediğiniz gibi mahluk kelimesinin anlamında da sorun var anlasilan:). Ülkeden kovma olayını ilk duyusum değil, insana koyuyor sadece milliyetçi olmayan insanlarin milliyetçi insanlara ülkeden git falan demesi, garip geliyor. Agresif konuştuğunuzu sanmıyor iseniz geçmiş sayfadaki mesajlarınıza bakmanızı öneririm. Aksine ben saygımı korudum konu boyunca ancak yine lafları yedik, bu sefer ucuz atlattık daha ağır hakaret de yemiştim musluman kardeşlerimden başka konularda.

Attığın 10 mesaj varsa 1 ine dediğin gibi cevap vermişimdir çünkü cevabı öyle sen insan olarak sonsuz güçteki bir varlığın gücünü idrak edemezsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kafayı yersin. 😆

Şu mesajları yazmadan önce bak çok basit sadece arkada tuttuğun Google sayfasına arapça da fitne ne demek hangi anlamlara gelir diye yazmanı beklerdim. Yazmamışsın ki bu yorumu atıyorsun neyse. Fitne kelimesi arapça da dini baskı, zulüm demektir. Ayette anlatılmak istenen zulüm bitene kadar savaşa devam edin. Aynı sure de haddi aşmayın barış istenirse barışın diyor.

Şu mesajları yazmadan önce bak çok basit sadece arkada tuttuğun Google sayfasına arapça da fitne ne demek hangi anlamlara gelir diye yazmanı beklerdim. Yazmamışsın ki bu yorumu atıyorsun neyse. Fitne kelimesi arapça da dini baskı, zulüm demektir. Ayette anlatılmak istenen zulüm bitene kadar savaşa devam edin. Aynı sure de haddi aşmayın barış istenirse barışın diyor.
Kur’an saldırıyı değil adaleti emreder. Bana sakın nisa suresi atma.

Mahluk yaratık anlamında kullanılır, birçok kelimesinin yazımını bilmediğiniz gibi mahluk kelimesinin anlamında da sorun var anlasilan:). Ülkeden kovma olayını ilk duyusum değil, insana koyuyor sadece milliyetçi olmayan insanlarin milliyetçi insanlara ülkeden git falan demesi, garip geliyor. Agresif konuştuğunuzu sanmıyor iseniz geçmiş sayfadaki mesajlarınıza bakmanızı öneririm. Aksine ben saygımı korudum konu boyunca ancak yine lafları yedik, bu sefer ucuz atlattık daha ağır hakaret de yemiştim musluman kardeşlerimden başka konularda.
Birader, kardeş lafları sana agresif geliyorsa dışarı çıkmamanı öneriyorum. Bir insan hem Müslüman hem Türk milliyetçisi olabilir. Milliyetçi olmadığını nerden çıkardın onu anlayamadım.

Abiiiiiii, bir kahkaha attım, garip anam korktu, "ne oluyor?" diye yanıma geldi.. İlahi sen yaşa ya.. :D

Kurtubi diyor ki, "Orada fitne, küfür inkar demektir."

O sırada Kurtubi'yi takmayan metehan: Hayir, zulüm.

BEN YATMAĞA G

Abiiiiiii, bir kahkaha attım, garip anam korktu, "ne oluyor?" yanıma geldi.. İlahi sen yaşa ya.. :D

Kurtubi diyor ki, "Orada fitne, küfür inkar demektir."

O sırada Kurtubi'yi takmayan metehan: Hayir, zulüm.
Oğlum sen ne anlatıyorsun akşam akşam ? Fitnenin bir çok anlamı var gelmişsin tek anlamdan bana argüman sunuyorsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı