₺5.000 laptop tavsiyesi

Oyuna düşkün biriyim ondan sordum ofis laptopu gibi gözüktü bu bana çünkü

Oyun oynanabilir. Örneğin ben şu an çok ağır olmayan oyunları rahatlıkla oynayabiliyorum. Örnekler; PUBG, Clash Of Clans. Eğer bu tarz oyunlardan daha fazla güç isteyecek oyunlar oynayacaksanız muhtemelen sistem yetersiz kalacaktır. Fakat klasik oyunlar için yeterli bir sistem.
 
Beyler bu yaz sınav malumunuz geç oldu. Temmuz'da anca işe girebilirim 2 aylık maaşımla 5000 liralık 2. el bir laptop almak istiyorum. 1 sene beni idare etse yeter. Üniversiteye gidip yerleştiğimde sistem toplayacağım. Bu fiyatlara ben maksimum 16 GB 1050 bulabildim. Ne dersiniz sizce idare eder mi beni? RDR2, Warzone gibi oyunlar oynuyorum yeni çıkan oyunlarda Days Gone oynamak istiyorum. Fikriniz benim için önemli.

Yeni çıkan Warzone gibi oyunlarda oyunu oynasanız dahi rekabete dayalı Online oynanmaz. Oynansa dahi rekabetin tadı olmaz. Karşıdaki adamlar 144Hz 144FPS+ oynarken 30FPS oynanmaz.
 
1050 kullandınız mı ben hiç laptopta kullananı bulamadım çevremde onların fikirleri de önemli

Monster Abra A7 V8.1 vardı. Mühendislik programlarında(AutoCAD, Fusion360, SolidWorks vb.) Gayet iyi performans çıkarıyordu. Aynı anda AutoCAD ve Fusion 360 açabiliyorduk. Donma olmuyordu.
 
Dediğin oyunları, bütçende alacağın sıfır cihazla oynayamazsın. Bulduğun ikinci eli atar mısın?
Dell 7577 1050 Ekran Kartlı Gaming Notebook - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 924844294 örneğin
Yeni çıkan Warzone gibi oyunlarda oyunu oynasanız dahi rekabete dayalı Online oynanmaz. Oynansa dahi rekabetin tadı olmaz. Karşıdaki adamlar 144Hz 144FPS+ oynarken 30FPS oynanmaz.
Zaten daha öncesinde geforce nowla oyun oynadığım için bunu pek sorun edeceğimi sanmıyorum
 
Dediğiniz fiyatta o saydığınız hiçbir oyunu 30 fps üstü oynayamazsınız bence. APU falan toplayın çok oyun oynamak isityorsanız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı