Sızan Windows 11 Nasıl İndirilir ve Kurulur?

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
53.325
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
windows-11-masaustu.jpg

Microsoft’un etkinliğine kısa bir süre kala Windows 11 sızdı. Peki nasıl indirip kuracağız? İşte bilmeniz gereken her şey! Yeni başlat menüsü, ortalanmış görev çubuğu, yuvarlatılmış köşeler, harika animasyonlar, yeni duvar kağıtları… Kısacası sızdırılmış olan 21996 sürümünde hemen hemen her değişiklik mevcut. Bütün bunlarla birlikte yeni sürümü indirmek ve kurmak istiyorsanız doğru adrestesiniz demektir. İndirme işleminden […]

Devamı: Sızan Windows 11 Nasıl İndirilir ve Kurulur?
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Windows 11 efsane. Ben format atarak kurdum, çok memnunum. Harika çalışıyor. Performansı, kalitesi ve hızı harika. Çok iyi bir sürüm. Alfa sürümü böyleyse kararlı sürümü nasıl olacak merak ediyorum. Açıkçası harika bir sürüm oldu.

1624199965194.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayardaki dosyaları sıfırlamadan kurmamız mümkün mü?

windows-11-masaustu.jpg

Microsoft'un etkinliğine kısa bir süre kala Windows 11 sızdı. Peki nasıl indirip kuracağız? İşte bilmeniz gereken her şey! Yeni başlat menüsü, ortalanmış görev çubuğu, yuvarlatılmış köşeler, harika animasyonlar, yeni duvar kağıtları… kısacası sızdırılmış olan 21996 sürümünde hemen hemen her değişiklik mevcut. Bütün bunlarla birlikte yeni sürümü indirmek ve kurmak istiyorsanız doğru adrestesiniz demektir. İndirme işleminden […]

Devamı: Sızan Windows 11 Nasıl İndirilir ve Kurulur?
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
4 GB RAM'la nasıl çalışır? Performans olarak iyi mi?
Sanırım Recep bey deneme videosunda sanal bilgisayarda 4 GB ram vermişti ve düzgün çalışıyordu. Gördüğüm kadarıyla Windows 10 4 gb RAM'de nasıl performans veriyorsa buda benzer şekilde performans veriyor. Yani gündelik basit işlerinizi sorunsuzca yapabilirsiniz.
 
Arkadaşlarım, ben yanlış hatırlamıyorsam Windows 10 Beta kullanırken, Windows 10'un ana sürümüne yükseltmiştim. Bu sürüm de öyle olabilir.
FPS arttırdığı malum. Uyumluysa sisteminiz, geçin derim.

Tabii riskler size aittir. Ben insanların deneyimlerini söyledim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tam sürümünün çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum. Yeni görev çubuğu ve simgeler beni çok heyecanlandırdı. Umarım performansı çok iyi olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı