Riot alakalı cevap vermiyor

Adamlara soruyorum HWID ne zaman ne zaman anlamıyor musunuz spoofer ne alaka.
Afedersiniz ki bunu sormak istemiyordum ama, ayık bir kafayla yazdığınızdan emin misiniz? Gerçekten sizi anlamakta zorluk çekiyorum, çok kötü bir Türkçe ile yazıyorsunuz.
 
Adamlara HWID ban var mı diye mesaj atıyorum, adam 1 haftadır hesabınızı açmayacağız diyor. Neresiyle dinliyor? Zaten mesajlara 3 günde bakıyorlar. HWID ban ne zaman açılcak diyorum alt tarafı. Aldığım cevap: Daha önceki taleplerinde konu hakkında sana detaylı bilginin aktarıldığını görüyorum. Yapılan incelemede hesabına uygulanan işlemde hata olmadığı seninle paylaşılmış. Bu hesabın yeniden aktif olmasını talep ettiğin tüm biletler bundan sonra otomatik olarak kapatılacaktır.

Perma yemişsin anlaşılan bir daha da açılmaz tek çözüm anakart değişimi başka türlü mümkün değil.
 
Türkiye sunucusundan bahsediyoruz rioturların hiçbir şey yapmayıp sadece yaptıkları yazılıma güvenip hiçbir reportu kendileri incelemeyen ekiptir. Master elo da 15 dk da 8 defa nasıl ölebilir? Ticket yazdım adam bes belli wintrade atıyor diyorum bana verilen cevap " kişinin tam olarak bilerek besleme yaptığını bilemeyiz" diye bir cevap alıyorum. Yani çok da bir şey bekleme TR sunucusunda da oynama tamam küfür ego ırkçılık her şey görüyorum Allah'a kitaba her şeye küfür ediliyor yani adamlar banlamamak için yeminli.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı