Windows 10 superlite ve compact nedir?

CompactOS hakkında tam bilgim yok ancak Win10 SuperLite kaba bir tabirle içindeki çoğu gereksiz servis, program, uygulamaların arındırıldığı ve bilgisayarınızdan tam performans alabilmenize daha çok yardımcı olan ancak resmi olmayan bir Win10 sürümüdür.
 
Son düzenleme:
Rastgele insanların elleri ile oynadıkları işletim sistemi sürümleri. Zombi oluyor olabilirsiniz. Keylogger olabilir. Hayatta güvenip indirmem. Ancak size kalmış.
He he. Yıllardır Ghostspectre'nin yaptığı superlite sürümünü kullanıyorum. Stock windows ile arasından performans olarak kat kat daha iyi. Hiç bir şifre v.s bir şey çalınma durumum olmadı. Kredi kartı banka falan sıkıntısı yaşamadım. Usanmadınız her yerde, zombi,keylogger. Güvenilir kişilerin isolarını kullandıktan sonra bir problem yok.

TNCTR'den bir iso indirdim adam fotoğraf görüntüleyicisini bile silmiş. Kafayı yersiniz.

1624485454232.png


Adam toolbox yazmış. O kadar faydalı ki anlatamam. Üstelik yeni build gelince otomatik güncelleyebiliyorsun.
 
Çoğu kişi daha konuyu okumadan boş beleş yorum yapmış. Windows 10 SuperLite, Windows 10 PotatoLite, Windows 10 ÇokLite gibi Windows tarafından yayınlanmayan hiçbir dağıtım yüklenmemeli. İçinde rat da olur keylogger da. Çok riskli bir durum. Windows 10'unuzu debloatlamak daha iyi bir seçim.
 
He he. Yıllardır ghostspectre'nin yaptığı superlite sürümünü kullanıyorum. Stock Windows ile arasından performans olarak kat kat daha iyi. Hiçbir şifre vs bir şey çalınma durumum olmadı. Kredi kartı banka falan sıkıntısı yaşamadım. Usanmadınız her yerde, zombi, keylogger. Güvenilir kişilerin ISO'larını kullandıktan sonra bir problem yok.

Tnctr'den bir ISO indirdim adam fotoğraf görüntüleyicisini bile silmiş. Kafayı yersiniz.

Ben de Windows 10 superlite kullanıyorum fakat ben hiçbir fark göremiyorum RAM kullanımında. İndirdikten sonra farklı işlemler mi yapmamız gerekiyor Ghost Toolbox'dan yoksa direk kurmamız yetiyor mu?
 

Geri
Yukarı