Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Birisine sinirlendiğimizde ederiz, en büyük sebebi ise aile bence. Ben ne zaman bir Online oyuna girsem bende 2 3 yaş küçük çocuklar küfür ediyorlar, hiç anne babalarından korkmuyorlar. Oysaki korkmaları lazım ki küfür etmeyecekler.
Küfür gereken yerde edilebilir çünkü bir sinir geçirme yöntemidir edince rahatlarız. Ama sizin verdiğiniz örnekteki halde kullananlar kendini havalı zanneden terbiyesizlerden başka bir şey değildir.
Küfür etmek ben konuşmayı bilmiyorum küfür edeyim beni anlarlar diyen hanzoların işidir. Küfür etmek saygısızlığın yanında aynı zamanda karaktersizlik belirtisidir. Bir insana hakaret etmek de bir nevi küfür etmek sayılır.