Yeni Windows 11 hakkında düşünceleriniz neler?

kalsiyumcanavari

Hectopat
Katılım
23 Şubat 2021
Mesajlar
1.247
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Windows 11 ile ilgili birçok konu görmüş olabilirsiniz? Hatta kendiniz konu açmış olabilirsiniz ama önemli olan Windows 11'in artık nasıl olacağını biliyor olmamız. Windows 11 hakkında düşünceleriniz neler? En çok neleri beğendiniz, neleri beğenmediniz? Sizce Windows'a eklenmesi gereken başka bir şey var mı?

Benim düşüncelerim: Windows ikonları ve pencereleri çok beğendim, özellikle ayarlar kısmı dahil pencereleri çok beğendim, dosyalar arasında geçiş animasyonlarını ve sadeliği çok iyi. Beğenmediğim kısımlar ise şu şekilde widgetler çok tuhaf daha güzel olabilirde yine bir Windows faciası olabilir. Başlangıç çubuğu değişmemesi, bildirimler kısmı ayrı pencelerde değilde tek pencerede gözükmesi ve telefon bildirimleri ile senkronize olmamaısı. Siz neler düşünüyorsunuz?

Ekleme mağazası çok gelişmiş.
 
Son düzenleme:
Eklenmesi gereken Windows 10 görünümü bence, kaç kere beğenmediğimi belirttim bilmiyorum ama performansı daha iyi olacak sanırım.
 
Sinirliyim. 3500 destekliyor ama neden 3500X desteklemiyor? Buna mı takıldın demeyin gerçekten çok kafaya taktım.

Edit: Listede yok ama destekliyormuş.
 
Ben iso kalıbını indirip denemiş biri olarak şunu söylemeliyim, başlangıç menüsü çok kötü. Çok basitleştirilmiş bir başlangıç menüsü. Ama onun dışında kötü değil.
 
Eski programların kaldırılması gerekiyordu bence ama hiçbiri kaldırılmadı hâlâ sistemde duruyorlar. Internet Explorer bile duruyor. Eski uygulamalar yeni Windows'a göre eski görünüyorlar bir de oda çok kötü. Şu anlık Insider sürümlerinde FPS vb sıkıntım yok temasını görünüşünü ve diğer gelen özelliklerini çok sevdim. Özellikle Android uygulamaları yüklenmesi çok iyi.
 
Son düzenleme:
Optimizasyon gibi sıkıntıları bayağı düzeltmişler genel olarak 10/9 veririm fakat çoğu bilgisayar desteklemiyor:( destekleseydi 10 yıllık sistemim üstünde deneyecektim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı