Ben Windows 11'in taaaaa... Nefret ettim sorunlar yüzünden.
Beğenmeme sebebim daha basit, sade görünümü ve logo(?)lar. Çocuk parkına dönmüş ortalık.Windows 10 görünümüne halen aşina değilim çünkü bir düzeni yok ama kullandığımız için alıştık. O tasarım geldiğinde Windows 10'u beğenmeyeceksin çünkü orjinal bir tasarımı var. Sadece gözümüz alışmamış belli bir süre sonra Windows 10'u istemeyeceksin muhtemelen. Windows 8 hangimiz beğeniyoruz şimdi.
Sorunu çözmüşsün.
Başlangıç menüsü kolay olması açısından bu şekilde tasarlanmış muhtemelen Windows'un son iso dosyası elimize geçtiğinde asıl güzel olup olmadığını o zaman anlayacağız.
Tam bitmeden optimizasyon konusunda konuşmak mantıklı gelmiyor. Çünkü eklenecek şeyler ve düzenlenecek şeyler Windows hızını nasıl etkiler bilemeyiz. Şuan bu konuda konuşmak için çok erken belki gelecek versiyon sorunsuz olacak veya mavi değilde turuncu ekran hatası verecek.
Eski progmralar olmayacak şeklinde haberler var.
Beğenmeme sebebim daha basit, sade görünümü ve logo(?)lar. Çocuk parkına dönmüş ortalık.
VPN = Mavi EkranWindows 11 ile ilgili birçok konu görmüş olabilirsiniz? Hatta kendiniz konu açmış olabilirsiniz ama önemli olan Windows 11'in artık nasıl olacağını biliyor olmamız. Windows 11 hakkında düşünceleriniz neler? En çok neleri beğendiniz, neleri beğenmediniz? Sizce Windows'a eklenmesi gereken başka bir şey var mı?
Benim düşüncelerim: Windows ikonları ve pencereleri çok beğendim, özellikle ayarlar kısmı dahil pencereleri çok beğendim, dosyalar arasında geçiş animasyonlarını ve sadeliği çok iyi. Beğenmediğim kısımlar ise şu şekilde widgetler çok tuhaf daha güzel olabilirde yine bir Windows faciası olabilir. Başlangıç çubuğu değişmemesi, bildirimler kısmı ayrı pencelerde değilde tek pencerede gözükmesi ve telefon bildirimleri ile senkronize olmamaısı. Siz neler düşünüyorsunuz?
Ekleme mağazası çok gelişmiş.
Neyse, sonuç olarak ben sade sevmiyorum bu yüzden beğenmedim. Bir 10'un dosya gezginine bakıyorum bir 11'inkine, arada dağlar kadar fark var.Microsoft tabletlere çok önem veriyor ve Windows 8 tablete tam senkronize ve güzel çalışıyordu (surfface pro). İşletim sistemini tablete göre çıkarttığı için masaüstünde geri kaldı gözümde. Şimdi ne olacak merak ediyorum.
2021 Tasarımı bu esnek, sade ve kullanışlı. Asıl soru tam sürüm çıktığında bu şekilde çalışabilecek mi?
Şu an 7.nesil i7-7500U işlemci bilgisayarıma kurdum ve Windows 10dan daha performanslı olduğunu söyleyebilirim. RAM mevzusu önemli bir konu. Windows 10 üzerinde boşta en iyi ihtimalle 7 ya da 8GB kullanırdı ama şu an boşta 5GB civarı harcıyor.8. neslin altınını desteklememesi çok tuhaf olmuş geri adım gelecektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.