Şu an Battlefield 1 Online moddayım. İşlemci hiç 3.9 GHz'ye çıkmadı. Aynı şekilde valoranttada bu şekilde. Max gördüğü hız görselde mevcut. Core performans Boost Auto modda. Kapalı değil. Ayrıca en fazla 61 derece gördüm. İyi midir?
Eğer oyun boyu 3.6 Ghz'lerde ise sorun yok. Birden fazla çekirdek kullanımında frekans düşer. Bu normaldir. 3.8 Ghz işlemcim 3.4 Ghz'de çalışıyor. Sistem boştayken Turbo'nun en yüksek halini görüyorsanız sorun yoktur.Şu an Battlefield 1 Online moddayım. İşlemci hiç 3.9 GHz'ye çıkmadı. Aynı şekilde valoranttada bu şekilde. Max gördüğü hız görselde mevcut. Core performans Boost Auto modda. Kapalı değil. Ayrıca en fazla 61 derece gördüm. İyi midir?
Oyun boyu 3.60 da idi. Ama 3.90'ı hiç görmedi.Eğer oyun boyu 3.6 Ghz'lerde ise sorun yok. Birden fazla çekirdek kullanımında frekans düşer. Bu normaldir. 3.8 Ghz işlemcim 3.4 Ghz'de çalışıyor. Sistem boştayken Turbo'nun en yüksek halini görüyorsanız sorun yoktur.
Görmez. Çoklu çekirdek kullanımında her zaman frekans azalır. Bu doğaldır. İnanın dert edilecek bir şey değil. Çünkü normaldir.Oyun boyu 3.60 da idi. Ama 3.90'ı hiç görmedi.
Single core testi için hangi programı kullanmalıyım?Görmez. Çoklu çekirdek kullanımında her zaman frekans azalır. Bu doğaldır. İnanın dert edilecek bir şey değil. Çünkü normaldir.
Stres testi başlatın bakın onda da 3.6 Ghz'de çalışacak. Single Core'da 3.9 Ghz görebilirsiniz. Multi Core'da 3.9 göremezsiniz.
Aslında gerek yok. Sistem yüksek performanstayken 3.9 Ghz civarlarına çıkıyorsa sorun yok. Bu arada görev yöneticisinde biraz düşebilir görülen değer. ThrottleStop gibi programlar ile bakabilirsin aslında. Single Core testi şu an aklıma gelmiyor hocam ama vardı Single Core testi yapan.Single core testi için hangi programı kullanmalıyım?
3.9'u görev yöneticisinde de göremiyorum. 3.7'ye kadar hiç çıkmadı. Bir problem var bence.Aslında gerek yok. Sistem yüksek performanstayken 3.9 Ghz civarlarına çıkıyorsa sorun yok. Bu arada görev yöneticisinde biraz düşebilir görülen değer. ThrottleStop gibi programlar ile bakabilirsin aslında. Single Core testi şu an aklıma gelmiyor hocam ama vardı Single Core testi yapan.
Açıkçası zannetmiyorum. Ben görev yöneticisinde 3.8 göremiyorum. Ama ThrottleStop'ta 3.786'ya kadar gördüm. Görev yöneticisinde istediğiniz değeri göremeyebiliyorsunuz. Siz bana güvenin. Bir problem yok. Gayet normal.3.9'u görev yöneticisinde de göremiyorum. 3.7'ye kadar hiç çıkmadı. Bir problem var bence.
Hocam AIDA64 ile test yaptım. Maximum 84 derece minimum 45 derece gördüm. Ortalama 68.5. Değerler iyi mi?Açıkçası zannetmiyorum. Ben görev yöneticisinde 3.8 göremiyorum. Ama ThrottleStop'ta 3.786'ya kadar gördüm. Görev yöneticisinde istediğiniz değeri göremeyebiliyorsunuz. Siz bana güvenin. Bir problem yok. Gayet normal.
Değerler oldukça iyi bana göre. Stres testinde tam vermesi gereken sıcaklığı vermiş. Bence güzel değerleriniz ama konu dışı olduğundan ban yiyebilirsiniz. Dikkat edin.Hocam AIDA64 ile test yaptım. Maximum 84 derece minimum 45 derece gördüm. Ortalama 68.5. Değerler iyi mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.