Windows 11 bulduğum hatalar

Bir de A320 anakartım olduğu için ve A320 chipset driverını yükleyince eğer "Power plan" kısmını da seçerseniz yüklerken.
Ekstra AMD modları geliyor.
-Balanced
-High

Ben çok merak ediyorum Windows 11'i ama verilerime zarar gelir hatalar alırım diye korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Kurmamalısın? Ne yapalım reçete mi verelim, moral mi verelim, hadi geç vs. diye gazlayalım mı?
Çıkınca kurarsın şu anda geliştirici sürümünde.
Şaka gibi yorumlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 2. Insider güncellemesinden sonra bilgisayarı sıfırladım sıfırladıktan sonra Microsoft Store yüklenmedi. Şuan bilgisayarda Microsoft Store yok :D internetteki çoğu çözümü denedim işe yaramadı diğer Insider güncellemesini bekliyorum.
 
Bir de A320 anakartım olduğu için ve A320 ciphset driverını yükleyince eğer "Power plan" kısmınıda seçerseniz yüklerken.
Ekstra AMD modları geliyor.
-Balanced
-High

Kurmamalısın? Napalım reçetemi verelim, moralmi verelim, hadi geç vs. diye gazlayalım mı?
Çıkınca kurarsın şu anda geliştirici sürümünde.
Şaka gibi yorumlar.

Özür dilerim soru sorduğum için çok kabasın dostum. Saçma saçma sinirlenmene gerek yok. Mantıksız bulduysan cevap yazmazsın biter. Benim de sinirimi bozma.
 
1-Windows 11 22000.51 veya 22000.65 derleme sürümlerinde ProgDVB hatasını .Net Framework 3.5 (.Net 2.0 ve 3.0 içerir) hatasını düzelttik eklentiler kısmında pluginler görünmüyor.
2-Diğer DVBPlayer oynatıcılarında hatalar söz konusu değil.
3-ProgDVB eklentilerin görünmesi için hangi yazılımı indirmem gerekiyor.Bu konuda yardım ve desteğinizi bekliyorum.
 
Merhaba bugün W11 de bulduğum tüm hataları söyleyeceğim.
1: Şarj %100 olunca ekran gidip geliyor.

Çözüm: Şarj %99 olana kadar beklemek. :D (bazı arkadaşlarımız Microsoft AC bağdaştırıcısını devre dışı bırak falan demiş onlara kalmış benim için şarj yüzdesi önemli İngilizce de kullanmak istemiyorum)

2: Normalde diyelim ki Spotify dinliyorsunuz ses açtınız diyelim ses düzeyini gösteren bir yer açılacaktır onun hemen yanında şarkıyı durdurma vb. butonlar bulunurdu ama şu anlık W11 de göremedim.

3: Bu sadece bende oluyor olabilir ama her PC'yi açtığımda otomatik örnek gönderme kapanıyor (Windows Defender çözümü bilen arkadaşlar yazabilir mi?)

4: Bu tam bir sorun olmasa da aslında bir sorun isterseniz deneyerek bakabilirsiniz. Görev çubuğunda arama yerinin yanında widgetler var basın ona şimdi onu kapatın. Görev yöneticisini açın bakın kapalı olduğu halde çok fazla CPU kullanıyor.

Çözüm: Görev yöneticisinden sağ tık yapıp görevi sonlandır demek.

5: Biliyorsunuz ki Windows 10 da pil simgesine sağ tık yapıp orada bir menü açıyor ve açılan menüde PC'yi düşük normal ve yüksek performansa alıyorduk. Ben Windows 10 da PC'yi nihai performansta kullandığımı görebiliyordum ama şu an göremiyorum.

Not: Lütfen sizde bulduğunuz hataları ve çözümlerini yazın.(yukarıdakilerede farklı çözümler yazabilirsiniz).bu arada kesinlikle tam yayınlanmadan Windows 11'e geçmenizi önermem (benim gibi meraklıysanız geçin).hatalarda dolu bir işletim sistemi.(aslında merak iyi kuzenim hala Windows 7 kullanıyor diyorum ver Windows 10 yapim One falan diyor) bu arada Android uygulamaları dedikleri şey TikTok muydu?

Hocam otomatik örnek gönderme bende de kapanıyor aynı sorun bende de var. Şu ana kadar sorunu çözebildinizmi?
 

Geri
Yukarı