2. el 1000 TL sistem toplama

Bütçe
1000tl
RX 460 sadece kendisi 1000TL ediyor bu fiyatlara bu parçaları bulacağınızı sanmıyorum.

Bazı uzun süre kullanılmışlar car ama sağlamları da var.
İnşallah size de nasip eder Rabb'im :) iyi günlere, kötü günlere.

Sağlık olsun çalışacaz bu ülke için ilk önce sonra ülkemizi geliştireceğiz ve daha iyilerine nasip olacaz inşallah ne zaman olursa olsun yeter ki olsun.
 
Hocam Q9400 - en kötü 4 GB RAM - 120GB SSD - G31 - G41 anakart - Kasa ve kötünün iyisi güç kaynağı ile yaklaşık 1000TL'ye toplayabilirsiniz diye düşünüyorum.
Ne yalan söyliyeyim quad qore da aklımda vardı düşünebiliriz.

Hocam Q9400 - en kötü 4 GB RAM - 120GB SSD - G31 - G41 anakart - Kasa ve kötünün iyisi güç kaynağı ile yaklaşık 1000TL'ye toplayabilirsiniz diye düşünüyorum.
sizce phenom 2 955, 8gb ram 2133mhz ve hd6850 nasıldır. Oyun testlerine baktım ve beni gayet memnun etti.
 
Sizce Phenom 2 955, 8 GB RAM 2133MHz ve HD6850 nasıldır. Oyun testlerine baktım ve beni gayet memnun etti.

Eski AMD işlemcileri hakkında pek bilgi sahibi değilim ama fazla ısınabilir :)
 
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı