[ALINDI] GTX 970 Tabanlı Sistem

Hocam kasa bu;
CORSAIR Graphite Series 230T CC-9011038-WW, Power Yok, USB, Ses, Turuncu, K

Bunun yanına Z11 neo daki güç kaynağını koyabilirsin. ZALMAN ZM700-LX güç kaynağı - inventus

Seasonic veya evga ile fiyat 600 tl civarına çıkıyor. Dediğim gibi Kasa ile birlikte güç kaynağı daha uygun oluyor fakat Z11 neo önermeme sebebim ön panel kapalı. Yandaki boşluklardan 2 tane 120mm fan yeterli hava çekemeyebilir içeriye. Bu yüzden Ön panel açık bir kasa tercih etmeni öneririm. Kasa pahalı dersen onun yerine CORSAIR CC-9011052-WW kasa - inventus bunuda önerebilirim.
 
@Furkan Muhammet Çınar GTX 970 SLI düşünüyorum diyorsun. Çalışır mı, çalışır. İşi görür mü, görür. Ama 4690K ve iki tane GTX 970' i 200 - 220 TL' lik bir PSU' ya emanet etmek içine siniyorsa bir şey demeyeceğim. Onlar boşuna ucuz değil. Tüm bileşenlerin kullanım ömrüne olumlu etki edecek, ve coil whine gibi durumlarla karşılaşma ihtimalini en aza indirecek, önerdiğim güç kaynağını alman. Bu arada kişi/kurum/topluluklarca incelemesi yapılmış ürünlerden, ve genelde önerilenlerinden, seçerim önerilerimi. EVGA güç kaynağı alacaksan G2 veya P2 serilerini tercih et.
 
@Firestorm.x92 @Mehmet Emre BOŞÇA yorumlarını için öncelikle teşekkür ederim. Şimdilik 1 sene içerisinde sli düşünmüyorum 1sene sonrasında sli yapacağım kesin. Birde Türkiye dönüş olduğu için masrafım çok, o yüzden beni 1sene idare edebilecek güç kaynağı olsa yeter. 450-500 tl gibi bir bütçem var. Graphite Series 230T bu önderdiğiniz kasa hoş, ama zalman ve corsair arasında cidden çok kaldım. Bileşenleri alırken bu kadar zorlanmadım :)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı