Ethereum'un kurucusu kripto para dünyasından çekiliyor

Maxtoric

Hectopat
Katılım
31 Mayıs 2021
Mesajlar
2.946
Makaleler
2
Çözümler
45
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Etherum’un kurucusu kripto para dünyasından çekiliyor

Ethereum'un kutucusu kripto para dünyasından çekiliyormuş. Etherumunn en büyük kurbanı oyuncu ekran kartları idi. Söylenenlere göre gerçekten çekilirse ekran kartı için madencilik bitecek ve ekran kartları fiyatları aşırı derecede düşecek. Sizce gerçekten çekilir mi? Ekran kartları için mining devri biter mi? Ekran kartları fiyatı düşecek mi?

Eğer gerçekten olursa ben de dahil olmak üzere tüm bilgisayar toplamak isteyen ama ekran kartı fiyatları yüzünden mağdurlar sevinecek. GTX 550 Ti ile yuvarlanıp gidiyorum...
 
Kripto paraların değerleri zaten oldukça düştü. Doge'nin 6 olduğu zamanları gördüm ben daha üzerinden sadece 4 ay geçmiş. Şuan 1.57'de... Aynı şekilde Ethereum bundan 2 ay önce 36k iken şuanda 16k değerinde yani oldukça düşük. Artık yavaştan yükselme trendine girecektir.
 
Keşke çekilse saçma sapan dünyanın kaynaklarını gereksiz yere harcayarak milleti çalışmadan zengin olma hayaliyle süsleyen bir sistemden başka bir şey değil.
Hocam quadrolarda aynı işlemi görmüyor mu? Neden oyuncuları böyle zor durumda bırakıyorlar? GTX 1050 bile piyasada yok 750dede olan stoku miningerler uzun makarna çeker gibi çekmişler.
 

Geri
Yukarı