Milletimizin lükse olan merakı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O maaşa 1500 TL kirada oturuyorsan yönetemiyorsun işte. Gönül ister ki hepimiz oturalım ama durum bu. Bana en düşük kira 1500 yazmayın. Evler kötü olsa da daha düşüklerini bulmak mümkün. Gerçi boş ver. Benim dediğim biraz daha yüksek maaşla sıkıntı yaşayanlar için. Sizin haliniz sıkıntılı.
"Evler Kötü Olsa da"
 
Birazdan Almanya bizi kıskanıyor gelir mi?
 
"Evler Kötü Olsa da"

Bir şekilde iyi bir ev olsa bile yine bitmiyor, bir adet örnek olarak; sosyal aktiviteler için para lazım ve şu an bu ülkenin durumunda 1 günde 200 TL üstü para harcanabiliyor(Tabii sosyal aktiviteye göre değişir, fakat ben Go kart, yemek, Yüzmek vb. şeylerden bahsettim ki bunlar ahım şahım şeyler değiller bence).
 
Almadıkça daha da pahalanıyor çünkü. Örneğin geçen yıl atıyorum 250 bin TL'ye alıp 400 bin TL olarak ödeyeceğimiz ev şu an 400-450 bin TL. Şu an almak istesek 800 bin TL ödeyeceğiz belki de. İnsanlar da alabiliyorken almak istiyor. Çok normal.
 
1000 birimlik telefonu 15000 birime alıyoruz. Ne güzel işte kardeşim ya, ülkede bir kesim bu telefonları dişini sıkarak alıyorsa ülke ekonomisi iyidir. Telefon lükstür, bilgisayar gavur icadıdır, araba gereksizdir, et yenilmemelidir kuru ekmek bulunuyorsa ülke ekonomisi çok iyidir!

1626773627555.png
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı