Yazılımcı olmak mantıklı mı?

Lemmy Kilmister

Hectopat
Katılım
17 Aralık 2020
Mesajlar
2.555
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhabalar lise 2'ye geçtim okumaya pek niyetim yok. Bilgisayarlara ilgimden dolayı babam beni meslek lisesi ve kursuna göndermek istiyor. İngilizcem iyidir ama yazılım bilgim 0. Sizce yazılımcı olmak ne kadar mantıklı? Bu arada Anadolu lisesinde okuyorum ve derslerim ortalamam 80'di.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer sevmezsen başarı zor gelir. Güzel meslek geleceğin mesleği kendini yetiştirmeye bak. İngilizceyi daha çok geliştir. Ben meslek okumadım diye kendime çok kızıyorum. Açıktan web tasarım ve kodlama bitirdim. Şu an DGS girip 4 seneliğe tamamlayacağım. Dışarıdan iş yapıyorum ama şu an özel güvenliğim. Okuluna sahip çık yoksa kendinden çok düşük insanlarla ya beraber çalışırsın ya da altında.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar lise 2'ye geçtim okumaya pek niyetim yok. Bilgisayarlara ilgimden dolayı babam beni meslek lisesi ve kursuna göndermek istiyor. İngilizcem iyidir ama yazılım bilgim 0. Sizce yazılımcı olmak ne kadar mantıklı? Bu arada Anadolu lisesinde okuyorum ve derslerim ortalamam 80'di.
Merhaba, 13 yaşındayım liseye gidicem ve php öğrenmeye çalışıyorum. Yazılıma eğitimle başladım udemy'le sonra fiziksel eğitim aldım .Elinde varsa yazılım kursuna git ben yüz yüze okuduğum bir dönemde çok daha fazla şey anladım şuanda yazılım ağırlıklı bir liseye gitmeyi düşünüyorum. Başlamak için geç değil. Belki sana moral olur gittiğim yazılım kursunda tek 13 yaşındaki kişi ben vardım ve gerisi 18-19 yaşındaki kişiler. Galiba 16 yaşındasın ve bu daha çok erken. Sıkıntı yok yani istediğin gibi başlayabilirsin.
 
Merhabalar lise 2'ye geçtim okumaya pek niyetim yok. Bilgisayarlara ilgimden dolayı babam beni meslek lisesi ve kursuna göndermek istiyor. İngilizcem iyidir ama yazılım bilgim 0. sizce yazılımcı olmak ne kadar mantıklı? Bu arada Anadolu lisesinde okuyorum ve derslerim ortalamam 80'di.

Okumaya niyetin yoksa çok mantıklı değil ama seviyorsan ve ya hobi olarak başlamak istiyorsan başla bu meslekte İngilizce ve matematik çok önemli.
 
Okumaya niyetin yoksa çok mantıklı değil ama seviyorsan veya hobi olarak başlamak istiyorsan başla bu meslekte İngilizce ve matematik çok önemli.

Okumaya niyetim var ama kendimede güvenemiyorum tam kafama göre iş hayalim yazılımcılıktı ve ülkede işsizlik çok yazılım geleceğin mesleği.
 
Okumaya niyetim var ve aslında meslek lisesinde bilişim okumak isterdim.Fakat yabancı dil öğrenip de iş yapabilirim.Ama 6 yaşından b eri pc kullanıyorum.Seçim yapmak zor.Ama bence yazılımcı olmak daha cazip geliyor bence yazılım seç.
 
Merhaba, 13 yaşındayım liseye gideceğim ve PHP öğrenmeye çalışıyorum. Yazılıma eğitimle başladım Udemy'le sonra fiziksel eğitim aldım. Elinde varsa yazılım kursuna git ben yüz yüze okuduğum bir dönemde çok daha fazla şey anladım şu anda yazılım ağırlıklı bir liseye gitmeyi düşünüyorum. Başlamak için geç değil. Belki sana moral olur gittiğim yazılım kursunda tek 13 yaşındaki kişi ben vardım ve gerisi 18-19 yaşındaki kişiler. Galiba 16 yaşındasın ve bu daha çok erken. Sıkıntı yok yani istediğin gibi başlayabilirsin.

Merhaba sence yazılım öğrenmek ne kadar zorlukta.
 

Geri
Yukarı