CS:GO Prime mantığı

Önceden insanlar “biraz kasayım da Prime alayım” mı diyorlardı? Bilmediğim için soruyorum CS:GO'da o kadar eski değilim.
Prime hesabın ne olduğu, ne işe yaradığı ve nasıl alındığı biliniyordu. İnsanlar uğraşmak istemeyip almadı. Alanlar aldı orası başka.

Zaten dandik olan hile korumasını geliştirmek yerine parayı seçtiler ve oyun ücretli oldu. En azından hileciler bir bakıma azaldı.
 
Oyunu doğrudan 120tl ücretle satmak yerine insanlara belli bir kısmını ücretsiz vermeleri gayet iyi bence, bunu niye eleştiriyorsunuz ki? Ayrıca önceden 24 liraydı sonra level kasarak ücretsiz alınabilir oldu ve bu dönemler öyle aylar değil yıllar sürdü. O kadar zamanın ardından fiyatının 120 olması bence gayet makul.

Oyunda eleştirebileceğim çok şey var. Özellikle skin piyasası. Oyunun kendisi doğrudan skin satıp skinlere bir üst limit belirlemesi lazım mesela böylece bıçak fiyatları 2k düzeylerine çıkmaz.. Yada adam akıllı bir hile sistemi getirilebilir. Dediğim gibi eleştirsek çok şey var ve haklı eleştiri olur ama fiyat konusunda eleştirmeyi doğru bulmuyorum.
 
İlk başta bunlar benim düşüncem. Lütfen kızmayın. Sizce de çok saçma değil mi oyunu sorunsuz (hilesiz, iyi takım arkadaşları) oynamak için para veriyorsun. Zaten oyunda hile normal bir şey değil. Oyunu direk paralı yapın o zaman. Takım arkadaşları desek belli bir seviyeye ulaşanlar rekabetçi girebilse. En kötü oyunda bile bazı modları açmak için seviye gerekiyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

Hileye para veren adam Prime satın alamayacak zannediyorlar.
 

Geri
Yukarı