Hangi ırktan olmak isterdiniz?

Hangi ırk/milletten olmak isterdiniz?


  • Oy verenlerin toplamı
    610
Türk olmaktan memnunum fakat İngiltere'de yaşamayı isterdim.
 
Anime kızı. Gerçeklikten bağımsız takılmak isterdim.
Gerçekliğe dönersek Türk olmaktan memnunum ama düzgün bir ülkede yaşamak isterdim açıkçası.
 
Kurtuluş savaşında arkamızdan vuran araplar mı? Uzak dursun.
Reis bak şimdi orayı hiç karıştırma . İngilizler de Vahdettin'i sömürdü dostça yaklaşarak ben hiç kimse görmüyorum lanet İngilizler diyen. O dediğin sadece bahane onun için sevmiyorum diyorsan neredeyse tüm ülkeleri sevmemen lazım. Amerika da keyfi istediğinde ekonomimize vurduruyor istediğinde düzeltiyor ona bakılırsa.
 
Merakımdan soruyorum Arap niye yok?
Kim Arap olmak ister ki. Zaten Hz. Muhammed'de Arap değildi (Hz. İbrahimin soundan geliyor)
Sence İslam dini Türklere değilde Araplara geldi. Çünkü düzelmeleri için. Araplar binlerce yıl önce putlara taparken, Türkler Gök Tengri'ye (Tek Tanrılı bir dindir.) inanıyordu. Tengricilik İslama çok benzer bir dindi ve Türkler bunu binlerce yıl önce biliyordu.
 
Reis bak şimdi orayı hiç karıştırma. İngiliz'ler de Vahdettin'i sömürdü dostça yaklaşarak ben hiç kimse görmüyorum lanet İngiliz'ler diyen. O dediğin sadece bahane onun için sevmiyorum diyorsan neredeyse tüm ülkeleri sevmemen lazım. Amerika da keyfi istediğinde ekonomimize vurduruyor istediğinde düzeltiyor ona bakılırsa.

İlk olarak tarihi bilmiyorsun hocam. Arapları sevmememin nedeni ortada, görüyoruz Türkiye'de ne yaptıklarını.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İlk olarak tarihi bilmiyorsun hocam. Arapları sevmememin neden ortada görüyoruz Türkiye de ne yaptıklarını.
Arapları sevmemenin tek nedeni kurtuluş savaşında sana karşı kışkırtılmış olmaları mı? Ona bakılırsa İngilizler kışkırttı onları. Türkiye'ye de hayvan gibi para akıtıyorlar. Ben turistik yerlere gittiğimde Araplardan para kazandığını görüyorum sadece tüccarların.
 
Arapları sevmemenin tek nedeni kurtuluş savaşında sana karşı kışkırtılmış olmaları mı? Ona bakılırsa İngiliz'ler kışkırttı onları.

Hocam bu sizin Arap seviciliği İslam'dan geliyorsa bende ibadetlerimi yerine getiririm fakat Araplardan nefret ederim tam bir Türk düşmanları ve İslam'ın Araplıkla alakası yok yani başka bir ülkede inseydi bir şey değişmeyecekti.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı