Yere basınca sağ ayağım inanılmaz ağrıyor

Mehmet Akif T

Hectopat
Katılım
15 Şubat 2021
Mesajlar
2.020
Çözümler
8
Yer
Malatya/Yeşilyurt
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Laptop Özellikleri:Ryzen 7 4700U 16GB Ram 256GB Depolama APU ekran kartı.(LAPTOP Lenovo E15)
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Hocalarım dün telefonun ekranını siliyordum. Sonra kalkarken sağ ayağımı duş kabinin camının daha yüksek olması için konulmuş mermerin köşesine vurdum baş parmağından sonraki ilk 3 parmağımı. İlk başta yerimde zıpladım. Hemen klozetin kapağına oturdum geçsin diye. Sonra 2 dk bekledim geçmedi ailem namaz kılmaya çağırdı. Topallaya topallaya gittim. Az ağrıya ağrıya namaz kılamayacağım böyle dedim.

Sonra kanepeye uzandım. Sonra yeniden kalkmam gerekti. Ağrı ayak bileğime kadar gelmişti. Yere basamıyordum kalkamadım daha. O gün babamın yardımıyla yatağa gittim uyudum. Sadece annem baktı, dıştan bakınca pek bir şey gözükmüyor. Doktor önermeyin lütfen. Anneme söyledim geçmezse veya şişerse gideriz diyor ama bir türlü geçmiyor. Nasıl geçer bu ağrı? Şu an ayak tabanımı bir yere değdiremiyorum ağrıdan. (saat 24'ü gün bitimi saymazsak bugün oldu diyebiliriz. Normalde 2'de kalkmam fakat normal bir yere değmiyorken bile hafif ağrıdığı için o uyandırdı beni.)
(Bu arada markete gidip gelmiştim hamladığım için hafif bir ağrımıştı sağ bileğim neredeyse ağrıyı hisetmiyordum o an etkisi olur mu bilmem).
 
Son düzenleme:
Doktora gidin.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    97,7 KB · Görüntüleme: 110
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı