Masum Suriyelilere zulüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ınflux61

Zeptopat
Katılım
13 Ağustos 2021
Mesajlar
2
Bildiğiniz üzere Ankara Altındağ ilçesinde bir kardeşimiz Suriye'li bir çete tarafından şehit edildi. Peki bundan dolayı neden masum olan engelli vatandaşlarla yaşlıların evi yakılıyor, yağmalanıyor? Tanıdığımız fakir ve sakat bir amcanın dükkanı da darma duman etmişler. Amcam polis zorla tatliden getirmişler amcamı sırf bu Suriyelilere yardım etsin diye çağırmışlar kadınlar ve çocuklar dışarı bile çıkamıyormuş. Ne düşünüyorsunuz?
 
İşte bu durum çok sıkıntılı. Kimin suçlu olduğunu bulamamak. Bence bizi bitirecek sorun bu.
Sen farklı kültürleri olan, senden farklı hayat görüşleri olan, eğitim düzeyleri seninle aynı olmayan, hiçbir şekilde takibini yapamayacağın milyonlarca mülteciyi ülkene sokarsan sorun bu oluyor. Bizi bitirecek sorun bu kadar adaptasyon sağlamayı reddedecek köklü kültürlerden gelmiş insanları ülkeye yerleştirmek.

Konu faşizm falan değil. Herkes kendi geleceğini düşünmek zorundadır, ne olacağı en başından beri belli olan bir şeyi inadına yapmanın sonucu bu.

Ayrıca tarih, kendi halkına ihanet eden internet trollerini unutmayacak. Bunu da bazı kişiler kafalarına kazısınlar.
 
Son düzenleme:
Halk zaten çok kinliydi bu Ankara'daki olayla da koptu millet ve şu an suriyeliler gördüğü yerde öldürülecek.
 
Daha bunlar iyi günleriniz ey Receptaparlar ve onların yanında yananlar. Şöyle 3-4 sene geçsin. Afganlar memlekete tamamıyla bir çöksün bak bakalım neler oluyor?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı