2000-2500 TL'ye Donanım Tavsiyesi

Arkadaşlar birden fazla konu açılmıyormuş sistem toplamada o yüzden 1 hafta cevap yazamadım kusura bakmayın eski konuyu canlandırmış gibi olacağım ancak bir sorum daha olacaktı . Biliyorsunuz ki fiyatlara el değmiyor 1400 TL oldu GTX 970 Ekran kartı onu almam imkansız oldu. Ya GTX960 alacağım yada R9 290 hangisini almalıyım veya resimdeki sistem nasıl yorum yaparsanız sevinirim.
eksenbilgisayar.com güvenilir mi?
 
@Buğra tulpar Hocam son olarak bu sistemde karar verdim sana zahmet son defa inceleyebilir misin ? Toplam Sistem Fiyatı 2804 TL

2500 ' e çekmeye çalışıyorum öyle bir ihtimalim var mı onuda söylersen sevinirim. Sistem hakkında güç kaynağı yeterli olur mu ? , Parçalar arasında herhangi bir uyumsuzluk olur mu ? Teşekkürler hayırlı akşamlar.

Bunu hocam :) Sana zahmet..
 
@ReatLine Pardon hocam mesajınızı şimdi gördüm. İlk olarak topladığınız sistem gayet dengeli ne güzel. Birebir parçalar aynı olmaz ama yakın parçalarla 2500 TL'ye toplanabilir. Sisteme 500W yetecektir ama ileride upgrade yapmak isterseniz 600W alabilirsiniz.

Toplanılan Yer: Sinerji Bilgisayar - Sistem Tavsiyeleri - PC Toplama - OEM - Ekran Kartı

Ekran Görüntüsü (12).png
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı