2000-2500 TL'ye Donanım Tavsiyesi

Arkadaşlar Sinerji.gen'den sistem tavsiye etmek yasaktı.Değişmediyse bir çok forum üyesinin yaşadığı sıkıntılardan dolayı.Önerilerinizi dikkatli yapın.Ban yemeyin
 
  1. Önerin için teşekkür ederim. İkinci seçenek olarak inventus'u görüyorum. Ancak fiyat artışı fazla oluyor malesef. Arkadaşlar bana Galax GTX 970 HOF ' un sığabileceği ve içinde 600 W PSU bulunan bir kasa önerebilirseniz sevinirim.
 
600 w PSU'larda zaten bir fiyat sıkıntısı görüyorum kendimce. 500 W PSU'lu kasaların fiyatları normal ancak 600 W'da fiyatları abartmışlar. 600 W Cooler master markalı kasaları şık ve kaliteli duruyor. Genede siz bilirsiniz.
 
@ReatLine Pardon hocam mesajınızı şimdi gördüm. İlk olarak topladığınız sistem gayet dengeli ne güzel. Birebir parçalar aynı olmaz ama yakın parçalarla 2500 TL'ye toplanabilir. Sisteme 500W yetecektir ama ileride upgrade yapmak isterseniz 600W alabilirsiniz.

Toplanılan Yer: Sinerji Bilgisayar - Sistem Tavsiyeleri - PC Toplama - OEM - Ekran Kartı

Eki Görüntüle 77043

Bu sistemden bahsediyorum sinerjide fiyat uygun ancak şüphelerim var 500 W bu sistem için yeterli olurmu ?
 
Yeterli gözüküyor. O sistem güzel ancak sinerji.gen'den toplanmış. Yani Ucuz etin tadı yavan olur.Yasaklanma sebebini bir araştırırsan orada neden yasaklandığını anlayabilirsin.Yasaklandıktan sonra yasağı kalkan bir siteden alışveriş yapmak ne kadar mantıklı geliyorsa sen karar vereceksin.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı