2000-2500 TL'ye Donanım Tavsiyesi

ReatLine

Hectopat
Katılım
26 Mayıs 2015
Mesajlar
27
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba Arkadaşlar

Eski bilgisayarıma yeni temel parçaları ekleyip işlemci, anakart, ekran kartı, RAM size zahmet bu parçaları toplar mısınız? GTA 5 gibi oyunda ultra ayarda oynamak istiyorum. Teşekkürler kendi çabalarımla dizdiğim parçalarda şöyledir.
  • Ekran Kartı: MSI GTX970 4GB 256 BİT 1200 TL
  • RAM: GSKILL (2x8) 16 GB 1600 mhz 500 TL
  • Anakart: MSI 970 GAMİNG AMD 970 335 TL
  • İşlemci: AMD FX 8350 570 TL

Teşekkürler iyi günler arkadaşlar.
 
Topladığınız sistem gayet güzel. Bir de yanına SSD eklense çok iyi olur. Ayrıca eski güç kaynağınızın da bu sisteme yetip yetmeyeceğine dikkat edin.
 
Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Tahmini olarak bu sisteme kaç wattlık bi güç kaynağı yeterli olur?
 
Oyun için hangi sistemden daha iyi performans alırım sizce arkadaşlar? İntel i5 mi daha iyi performans verir, yoksa fx 8350 mi çok kararsız kaldım? @son_goku ayrıca yorumların için teşekkür ederim :)
 
@son_goku Barış Özel'in dizdiği sistemi satın almayı düşünüyorum. Parçalar arasında herhangi bir uyumsuzluk olmaz değil mi? Bir de GTA 5 gibi güncel oyunları bu parçalarla tahmini hangi ayarlarda kaç FPS'de oynarım? Bir fikriniz var mı acaba? Teşekkür ederim:)
 
@ReatLine Herhangi bir uyumsuzluk olmaz. Size performans konusunda bu video bir fikir verebilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Arkadaşlar birden fazla konu açılmıyormuş sistem toplamada o yüzden 1 hafta cevap yazamadım kusura bakmayın eski konuyu canlandırmış gibi olacağım ancak bir sorum daha olacaktı . Biliyorsunuz ki fiyatlara el değmiyor 1400 TL oldu GTX 970 Ekran kartı onu almam imkansız oldu. Ya GTX960 alacağım yada R9 290 hangisini almalıyım veya resimdeki sistem nasıl yorum yaparsanız sevinirim.
 

Dosya Ekleri

  • sistem.png
    sistem.png
    80,2 KB · Görüntüleme: 463
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı