Türk korku filimlerindeki cin hikayeleri gercek mi?

Bana büyü mü yapacaksın? Gerçekten ne demek istiyorsun anlamadım.

Ben değil herkes yapamaz bu işi bilen birileri var, ve tam bilmiyorum, akrabama sormam gerek benim akrabama yapmışlardı yaşamadığı kalmadı, neyse derine inmeyeyim, bu kişilerin sana güçlü bir büyü yapıp musallat etmeleri lazım fakat ateist olduğun için amaçlarına ulaşmışlar zaten pek işe yararmı bilmiyorum, yapacak kişiler bilecek bunları zaten, sorumluluk kabul etmem kesinlikle, kabul mü?
 
Karabasan olayını yaşadım birkaç defa eşyaların hareket ettiğini gördüm yaşamayan için inanmak zor geliyor böyle şeylere zihinsel sorun olduğunu psikolojik sorun olduğunu düşünebiliyorlar öyle de olabilir lakin zihinsel veya psikolojik sorunu olmayan biri anlattığı zaman inanmak zor geliyor.
 
Kur'an ayetlerinde cinlerden bahsedilmiş. Yani Allah'a inanıp kitabına inanmamak olmaz. Genelde musallatlar ya gece vakti dışarıda ağaç diplerinde veya harabe denilen bölgelerde destursuz ihtiyaç gidermede, ya büyü yolu ile ya da isimlerini çok zikredip dikkat çekme ile gerçekleşir. Hatta örnek olarak bahsedecek olursam dışarıda gayet normal olan arkadaşım kapı eşiğinden evine girdiği an çıldırma noktasına geliyordu.
 
İnançsız arkadaşa karşı sürekli cevap veren inançlı arkadaşlara sormak istiyorum. Eğer Hıristiyan, Yahudi, Budist ve diğer dinlerden birine mensup bir ailede doğmuş olsaydınız araştırır ve yine de Müslüman olur muydunuz?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı