Türkiye için büyük bir tehlike, göllerin yüzde 60'ı kurudu

Amin.
Benim tavsiyem bahçesinde yeri olan kişiler ekebildiği kadar ağaç eksin.

1630016795343.png


Bu veriler hakkında ne düşünüyorsunuz? Her yıl yüksek oranda ekim yapılıyor olarak gözüküyor ama gözle görünen sanki bir şey yok...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@BreaKSooN05, o kadar fidan ekiliyor ancak ben bir şey göremiyorum hatta ağaçlar daha da azalıyor.
Şehirlerde ki kentleşme iğrenç kimse kusura bakmasın ama önüne gelen ev dikti ve tapu verdiler(Ceza yazmaları gerekirken). Ağaçları kesip bahçeleri yıkarak ev abandılar büyükşehirler yaşanmaz şehirler oldu artık. Evlerin hepsi birbirinden farklı deprem dayanıklılığı yok görüntü kirliliği dolu sırf rant uğruna ağaçları kesdiler yaktılar bunu sadece baştakilerde yapmadı tüm belediyeler ağaçlanmaya ve kentleşmeye özen göstermiyor.
 
Siz bir de bunu benim o medeniyetten nasibini almamış, kafatası içerisinde tek bir atom bile bulunmayan komşuma anlatın; sanki bu dünyada bir tek kendisi yaşıyormuş gibi davranıyor. Gürültü gibi konularda sıfır saygısı olmasını boş verdim artık ama suyu boşa harcayışı beni ekstradan çıldırtıyor.

Burası bunun yeri değil ama içimi dökeyim dedim, kusura bakmayın.
 
Son düzenleme:
Su kuyuları için her seferinde daha derine vurulan kazmalar da kuraklığa sebep olmaz mı?
Oluyor. Geçmişte pancar tarımı için vurulan derin kuyular yüzünden İç Anadolu Bölgesinde yazları su sorunu yaşayan köyler var.

Halkımız derinde bulunan suyun bitmeyeceğine inandığı için pek umursamıyor. Tabii başına gelene kadar. Tarlada bulunan mahsul ne zaman susuzluktan kırılırsa o zaman uyanıyor...
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı