6 aydır kullanıyorum bir sıkıntı olmadı%40 lardaydı ekran kullanımı bundan olabilir. Teşekkürler. Ucuza satılan keyler güvenilir mi ?
Düşürür.Düşürür mü düşürmez mi bir karar verin![]()
1.5 yıldır kullanıyorum çeşitli programlar ile işlemci, internet kullanımlarını izledim hiç bir anormallik yok işlemci kullanımı boşta %1 %2 gpu kullanımı'da normal.@63574 Aynı şey zararlı.
1.5 yıldır kullanıyorum çeşitli programlar ile işlemci, internet kullanımlarını izledim hiçbir anormallik yok işlemci kullanımı boşta %1 %2 GPU kullanımı'da normal.
Hocam acil format atın.ya o değişiyor galiba cihazdan cihaza . Oyunlarda %40 %60 civarı bende. Ve düşük fps alıyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.