OLT sahibi firma belirliyor. Bu durumda TT belirliyor.Bu hız profilini kim belirliyor? Kaynak bulamıyorum.
Aşırı saçma yapmışın. Zaten 1000/1000 alıyorsun.Bugün, TurkNet GigaFiber'in yanına Superonline fiberi de bağlattım. Superonline'de 212 Mbit hız alıyorum. GigaFiber sadece benim oyun bilgisayarına bağlı. Superonline'ı da ev halkı kullanıyor.
Ya da zaten belirtmişler yukarıda.Bu hız profilini kim belirliyor? kaynak bulamıyorum.
Taşındık, ama şimdilik okul bitene kadar 2 sene daha Türkiyedeyim maalesef.Aşırı saçma yapmışın. Zaten 1000/1000 alıyorsun.
Ve sen Avustralya'ya taşınmadın mı?
Hocam bende aynı fibere sahibim bendede sabit 95mbps gözüküyor hız profilini yükseltmemiz mi lazım bu durumda ne yapmamız gerekir nokia ont mevcut bu arada.Aşırı saçma yapmışın. Zaten 1000/1000 alıyorsun.
Ve sen Avustralya'ya taşınmadın mı?
İnan bana o da bilmiyor.Hocam bende aynı fibere sahibim bendede sabit 95mbps gözüküyor hız profilini yükseltmemiz mi lazım bu durumda ne yapmamız gerekir nokia ont mevcut bu arada.
Hocam araştırdığıma göre o menüden slid ayarı yapılıyor. Yabanci bir sitede eski ONT cihazının slid şifresini yeni cihaza aktararak Huawei ONT kullanabilmişler. Benim cihazımda oradaki hex i çevirince "DEFAULT" yazısı ortaya çıktı. Belki de marka uyumsuzluğu, MAC adresi falan hikayedir.Nokia arayüzüne giriş yapabildim fakat ayar geçtim yapabilmek için hiçbir şey yok. Cihazın arayüzüne bile uğraşmamışlar. Hayatımda gördüğüm en kötü ont cihazı budur.
Giriş yapabilmek için Ethernet ayarlarına gidip sabit IP vermek gerekiyor.
IP adresi: 192.168.100.10
Alt ağ maskesi: 255.255.255.0
Varsayılan ağ geçidi: 192.168.100.1
DNS adresini isteyen 192.168.100.1 yazabilir ya da yazmadan deneyebilirsiniz.
Sekmeye geldiğimizde 192.168.100.1 yazıp girdiğimiz kullanıcı adı şifresi.
Kullanıcı adı: Admin.
Şifre: 1234.
Arayüzde dediğim gibi hiçbir şey yok. Gece 3'te cihazın arayüzüne girebilmek için uğraştım sonuç berbat bir arayüz hiçbir şey yok. Bu arada giriş yapamazsınız. Fiber kabloyu sökün sadece Ethernet ve güç girişi takılı olsun. Sanırsam Telekom engelliyor direkt uzaktan.
Giriş ekranı.
Eki Görüntüle 1110098
More info bastıktan sonra gelen ekran.
Eki Görüntüle 1110099
@erengore @TeknoFix29 @Ulunay @Takeshi Kovacs @Naim ACAR @ERYİGİTOGUZ
Ayrıca benim cihazımda o menünün kullanıcı adı ve şifresi buydu. O menüye girmek isteyen olursa:Hocam araştırdığıma göre o menüden slid ayarı yapılıyor. Yabanci bir sitede eski ONT cihazının slid şifresini yeni cihaza aktararak Huawei ONT kullanabilmişler. Benim cihazımda oradaki hex i çevirince "DEFAULT" yazısı ortaya çıktı. Belki de marka uyumsuzluğu, MAC adresi falan hikayedir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.