Bir körü körüne savunuyorsun diyorum diyorsun bir de körü körüne savunmuyorsun diyorsun tutarsız olma.
Son düzenleyen: Moderatör:
Türkçe bilgisi de lazım.Bir körü körüne savunuyorsun diyorum diyorsun bir de körü körüne savunmuyorsun diyorsun tutarsız olma.
Siz iyisine kötü dediğiniz zaman savundum. Kötü yanını eleştirmekten geri durmam ama size kalırsa direk AKP kötü.@387354, sen boş ver onu, körü körüne savun hâlâ.
Siz iyisine kötü dediğiniz zaman savundum. Kötü yanını eleştirmekten geri durmam ama size kalırsa direkt AKP kötü.
Siz iyisine kötü dediğiniz zaman savundum. Kötü yanını eleştirmekten geri durmam ama size kalırsa direk akp kötü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.