Aşı Oldum

Ne kadar koruyacağı vücudunuzun bağışıklık sistemine göre değişir. Ne kadar antikor üretirseniz virüse karşı hamleniz o kadar hızlı olur. BioNTech olduysanız yan etki görülme olasılığı var. Sinovac'ta yan etki riski yok denilebilecek kadar az en kötü kolunuz ağrır kısa bir süre.
 
Yan etkileri evet olabilir. İlk gün fazla bir kol ağrısı olabilir, halsizlik, kusma vesaire. Koruyuculuğu hakkında eh yani yine de korona virüs olabiliyorsunuz fakat aşısız kişilere oranla daha iyi atlatıyorsunuz.
 
Sayın hocalarım, 5-6 yıl sonra diyorsunuz fakat bir nevi aşı karşıtlığı gibi gözüküyor dışarıdan size şöyle bir bilgi vereyim eğer çocuk felci, vb. aşıları bebek iken olmasaydınız şuan yoktunuz. Dünyanın olduğu bu aşıda neden böyle bir şey ararsınız çok merak ederim.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı