HOI4 sovyet ile nasıl gelişilir?

Ardaa41

Hectopat
Katılım
9 Ocak 2021
Mesajlar
1.444
Çözümler
5
HOI4 oynarken sovyetle 42 yılında 1000 fabrika olduğunu söyleyenler var. Ben olamıyorum. Nasıl olabilirim? Bildiğiniz şeyler varsa yazar mısınız?
 
Normalde böyle bir şey mümkün mü bilmiyorum çünkü bende başaramadım. 45 yılında kadar evet 1000 oluyorsun. Ama 42'ye kadar zor. Road to 56'da belki de oluyordur. Özellikle road to 56 modunda demokratik taraf da çok fazla sanayi buff'ı var.
 
Bizim HOI 4'ümüzden bahsettin galiba.

Otokrat gidiyorum :).

Normalde böyle bir şey mümkün mü bilmiyorum çünkü bende başaramadım. 45 yılında kadar evet 1000 oluyorsun. Ama 42'ye kadar zor. Road to 56'da belki de oluyordur. Özellikle road to 56 modunda demokratik taraf da çok fazla sanayi Buff'ı var.

Hocam peki oyundaki exploidleri nereden öğrenebilirim? Bazı kişiler Single'da küçük exploidler kullanarak daha hızlı geliştiklerini söylemişti bana. (oyun içindeki exploidler)
 
Son düzenleme:
Otokrat gidiyorum :).


Hocam peki oyundaki exploidleri nereden öğrenebilirim? Bazı kişiler Single'da küçük exploidler kullanarak daha hızlı geliştiklerini söylemişti bana.
Maxmarine'in bir videosu vardı bununla ilgili. Sovyetler birliği müsait aslında fabrika gelişimi için. Özellikle 39'a kadar sivil abanınca 200'leri vuruyor sivil sayısı. Odaktan da ilk önce sanayi giderseniz çok çok iyi olacaktır. Ama normal modsuz için yine 1k fabrika vaadini veremem. . Bölgesel genişlemekte bir alternatif.
 
Maxmarine'in bir videosu vardı bununla ilgili. Sovyetler birliği müsait aslında fabrika gelişimi için. Özellikle 39'a kadar sivil abanınca 200'leri vuruyor sivil sayısı. Odaktan da ilk önce sanayi giderseniz çok çok iyi olacaktır. Ama normal modsuz için yine 1K fabrika vaadini veremem.

Agora RP'ya da road to 56 rp modlarını kullanabilirim ve oyunu oynarken justifyları açıyorum. Genelde Polonya Romanya ve çekyaya saldırıyorum. Ve sonra ekonomiyi bitirip otokrat gidip focuslardan Moğol'u tannu tuvayı ve Finlandiya'yı alıyorum anca 500-600 olabilirim böyle bile.
 
Modsuz imkansız gibi bir durum, 1940 kadar civil basıyorum, ajanlarıda full aktif olarak kullanıyorum, 220-240 civil fabrika anca görüyorum, hadi taş catlasın 250 ama üstü +300 civil fabrikayı geçemezsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı