İkinci el iPhone XS alınır mı?

Bütçe
5000-7000

Mert_53

Kilopat
Katılım
28 Mart 2014
Mesajlar
258
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Birinci Sınıf Sanayi Dalgıcı
Merhabalar, iPhone XS almayı düşünüyorum ikinci el alınır mı önerir misiniz ve alırken nelere dikkat etmem gerekir? En başında 11 almayı istiyordum fakat XS'nin ekranı bayağı kaliteli bu yüzden daha çok çekiyor beni kendine sizin öneriniz nedir kafam bayağı karışık bu konuda.
 
Bana göre XS, 11'den daha kalitelidir. Özellikle o gold rengi yok mu efsane ya. Ortalama 5500-6500 arası oluyor onlar. Garantisi 3 aydan uzunsa alabilirsiniz.
 
Sıfır IP11. batarya ve işlemci konusunda daha önde. Ve sıfır cihaz almak benim açımdan daha sorunsuz. İkinci elde ürününün arkasında duracak satıcı bulabilirseniz (yani temiz ürün ve dürüst satıcı bulursanız) tabii düşünülebilir.

Ben de sizinle bu konuda aynı fikirdeyim. Tanıdık 2 tane telefoncu var bunlara danışıp XS'i o şartlarda alabilirim yani ürünün arkasında duracaksa ve bana bir garanti vereceklerse.
 
Ben de sizinle bu konuda aynı fikirdeyim. Tanıdık 2 tane telefoncu var bunlara danışıp XS'i o şartlarda alabilirim yani ürünün arkasında duracaksa ve bana bir garanti vereceklerse.
5500-6000 civarında eğer temiz, garantili ve hafızası yüksek bir cihaz vereceklerse düşünülebilir. Ancak 6500-7000 civarına çıkacaksanız iP11 derim ben.

Alacağınız cihazın tüm akşamlarının çalışır olduğuna dikkat edin. Çıtır hasarlı olmasın. Gizli ayıplı da olmasın.
 
iPhone 11 alın. XS 5,8 inç, 11 ise 6.1 inç. XS'in ekranı OLED evet daha iyi ama; 11'in işlemcisi daha iyi yani daha uzun süre güncelleme alacak ve performans olarak daha önde ben olsam 11 alırım.

XS'te beni en çok çeken OLED ekran ve tasarımı diğer özellikleri 11'e göre eksi durumda.
 
Hocam şöyle tavsiye söyleyeyim ben şahsen 11'i beğenmedim. Abimin karısında var ve böyle tutuğunuz zaman sanki Çin malı Android telefonlar gibi hissettiriyor. Ama XS öyle değil. İşlemci olarak 1 nesil geride olsa bile bu çokta umursanacak bir durum değil. Çünkü daha 6S bile destek alırken XS'e gelene kadar siz de telefonu satarsınız. O yüzden bence XS daha mantıklı. Bu arada telefoncu olmasına gerek yok normal garanti olsun 3-4 ay yeter.

Apple garantisi Android'lerde olan gibi değildir. Genelde dediğiniz her şeyi yaparlar ve 2-3 gün içinde çağırırlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı