Akıllı saati okulda kullanmak

@LAPSEKİLLİ BIG SMOKE okuldan okula değişir. Ben özel okulda okuyorum millet iPhone 12, akıllı saatler, hoparlörler bayağı bir şey getiriyor. Önceki devlet okulunda böyle bir şey olsaydı ortaklık malı olurdu.

Yaşınız küçük diye bunlarin havali olduğunu sanıyorsunuz büyüğünce bunlarin havali olduğunu düşünmiceksiniz bunu alıntıladığım kişiye diyorum. Getirmeyin sonra hocalar sene sonuna kadar vermez onun için ağlar velilerinizi uğraştırırsıniz bu nu konu sahibine diyorum.
 
@XEfe.Bey, mesela şikayet edebilirdiniz. Değil mi?

Daha 6. sınıfa gidiyordum kimse ilgilenmez benimle dedim annem gelirdi onu da yormak istemedim bu olay veli toplantısından sonra oldu eğer veli toplantısının olacağı bir zamanda olsaydı annem sorardı ama maalesef işte olan oldu çok pahalı değildi ama güzeldi.
 
Ben akıllı saat kullanmıştım sıkıntı olmamıştı. Saati sessize alın bir şey olmaz. Ben telefonla saatin bağlantısını kesip kullanıyordum okulda.
 
Bende orta okulda akıllı saat götürmüşlüğüm var hiç de sıkıntı olmadı aksine okulda birçok kişi akıllı saatini götürüyordu parası olan Galaxy Watch 3 götürüyordu kimisi replika hiç sorunda olmuyordu. Ona bakılırsa lise 2ye geçtim ve telefonum var kendime replika Apple Watch alacağım ve telefonu sınıftaki dolaba koyuyoruz ve telefona bağlı olarak rahatça kullanıyoruz.
Kısacası sorun olmaz eğer akıllı saatinizde tema ekleme gibi özellik varsa göze batmayan bir tane seçin ki hocalar elinizden almasın.
 
Ben Apple Watch ile gidiyorum. Kimse bir şey demiyor, telefonla iletişimini kestiğin zaman sorun olmaz. Sen yine de bir idareye danış.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı