i7 11700K 3060 Ti sistem nasıl?

Ah hocam ah ben bişey diyicem sende elini vicdanına koy o ekran kartının sogutması çok kötü hadi onu geçtik , ordaki kasadan çok daha iyi bir kasa benimki psuda öyle hadi onuda geçtik üstündeki anakartıyla benim anakartın arasında 5 gömlek farkı var i7 11700k ryzen gibi iyi değil dediysek'de 5600x'i tokatlar Ryzen 7 5800x ile kıyaslanacak bir kasa o kasayı benim kasa şekline getirsek 34'den aşşagı olmaz dolar aldı başını gidiyor eknomimiz onnumara çünkü.
 
Hocam güzel kasa toplamışsınız. Alternatif olarak aşağıdaki kasaya da bakabilirsiniz. Parça değiştirme şansınız var. Şimdiden güle güle kullanın.

Hocam teşekkür ederim kargoda artık senin attıgın sistemde baya iyi ama ben bu sistemi bence çok güzel fiyata aldım çünkü ekran kartı ve ssd anakart çok muazzam ömürlük bir pc oldu farkındasındır sinerji beni tebrik etti gerçekten parasını hak eden sistem satın aldınız bilmeyen saçma sapan sistemler düzenler var bu paradan yükseğe diye birde o ekran kartıyla benim aldıgım kart senin attıgından bi tık daha iyi. kasayı biliyosun zaten.. stoklarıda ben bitirdim bu arada parçaların.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı