Paragraf soruları negatif etkiliyor

YamukAdam

Hectopat
Katılım
26 Mayıs 2020
Mesajlar
3.149
Makaleler
4
Çözümler
6
5 haftadır paragraf sorusu çözmeye başladım. Günde 20 tane falan çözüyorum. Gitgide metinleri daha da anlayamamaya başladım. Bırakmalı mıyım?
 
Zamanının teog birincisi ablamdan aldığım tavsiyeye göre bunun gibi şeyler yaşadığında kendine daha fazla zaman ayır mesela günde 1 saat ayırıyorsan 3 saat ayır, 1 hafta gibi bir süre böyle yaptığında tekrar düzelirsin.
 
Yukarıda biri belirtmiş , kesinlikle kitap okumak. Kitap okudukça okuma ve anlama hızın gelişecek ki bu ikisi paragraf için en önemli etkenler , farkı eminim göreceksin. Eğer sıfırdan başlıyorsan Hız ve Renk gibi ortalama bir kaynaktan başlayıp gitgide zorlaştırman çok iyi olur.
 
Çok fazla çözüyor olmandan da kaynaklanabilir. Sınava daha çok var, günlük 5-10 tane Paragraf çözsen daha iyi bir verim alabilirsin.
 
Çok fazla çözüyor olmandan da kaynaklanabilir. Sınava daha çok var, günlük 5-10 tane paragraf çözsen daha iyi bir verim alabilirsin.

Ben 10.sınıfım bu arada. Galiba TYT'de 40 soru Türkçe sorusu çıkacakmış. O soruları hiç kafa kaldırmadan yapmak da zordur.
Dinlenme, 5 hafta çözdüysen zaten vücudun alışmıştır. Bir bakarsın ders çalışmayı özlemişsin 😃
Hocam ama zaten ders çalışma sürem az. Günlük 1 saat çalışıyorum :( .
 

Yeni konular

Geri
Yukarı