Özelleştirilmiş klavyeler nasıldır?

Teslim alirken oduyorsun vergiyi, iptal edemezsin yani o sebeple. %20 civari gibi dusun kargo haric fiyat uzerinden, biraz daha az oluyor hatta genelde.

Tüm yardımlarınız için çok teşekkür ederim hocam, çok zamanınızı da çaldım kusura bakmayın. Aklımda başka soru işareti kalmadı.
 
Kemove Snowfox icin baktigimda bulamamistim, simdi tekrar bulamadim. Krytox -105+205 karisim olabilir- yag varsa linkini atar misiniz?

Hocam KPRepublic güvenilir diye oradan almayı düşünmüştüm ama 205g0 yok sanırım, linki:

 
Diger konulardan birisinde hepsiburadadan link var superlube icin.
Uzun zaman olmuş konu için ama bir şey danışmak istiyorum. Videodaki klavyeyi satın alacağım ama orijinali biraz gürültülü gibi red switch olmasına rağmen. Bu arkadaş izolasyonunu vs yapmış. Dizüstü kullanıyorum ama artık monitör ve klavye alacağım masaüstü gibi kullanacağım o yüzden bu tarz çok pahalıya kaçmadan yükseltme yapma şansım var mı? Videonun açıklamasında neler kullandığını söylüyor. Ve bunun için modlamakta gerekiyor galiba. Burada lehimleri işi bilene mi yatırmak gerek yoksa kendim de yapabilir miyim?
 
@Emrergnc Redragon fizz bu klavye, aliexpresste satılıyor. Stok stablar baya iyi. Hotswap zaten, almayı düşünüyorum bende. Fiyatına göre başarılı yanına birde akko red veya jwick red alınabilir. Öneririm.
 

Geri
Yukarı