Dövdüğümüz çocuk bizi dava edebilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dava edebilir ama edeceğini sanmıyorum, ailesi idareye durumu iletirse biraz başınız ağrıyabilir. İdareye iletilmesi durumunda yaptığınızdan pişman olduğunuzu bir anlık sinirle hareket ettiğinizi filan söyler çocuğun da bir şekilde gönlünü alabilirseniz sizin adınıza daha iyi olur.

Ayrıca yaptığınız -bence- çok saçma bir hareket, şiddet uygulayarak düşüncesini engelleyemezsiniz. Eğer böyle bir davranışta bulunduysa Atatürk'ü yanlış tanımıştır siz doğruyu göstermeye gayret edin. Şiddet uygulayarak fikrini değiştirmediniz daha da çok nefret etmesine sebep oldunuz.
 
Selamlar. Bugün 10 Kasım töreninde sınıfımızdan bir çocuk Atatürk'e hakaret etti. Bizde tören bittiğinde ben ve sınıftan 12 kişi çocuğu dövdük ve çocuk bizi dava ediceğini söyledi. Sizce dava edebilir mi? Dudağı falan patlamıştı. Bu arada 10.sınıfız
Atatürk'e hakaret etmiş. Yanlış hatırlamıyorsam Atatürk'e hakaret ceza sebebiydi.
 
Her zıt fikri savunan insanı dövseydik etrafta insan kalmazdı.
Bu zıt fikir falan değil. Küfür etmek hiç bir zaman zıt fikirli demek olmadı. Sen ülkenin kurucusuna küfür ediyorsan zıt fikirli falan değilsindir, kanı bozuk bir hainsindir. Dayak da yersen gelip ortada ağlamanın manası yok.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı