Aşk diyarı Technopat!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

schlss

Hectopat
Katılım
22 Şubat 2020
Mesajlar
1.702
Makaleler
4
Çözümler
6
Başlıkta yazdığı gibi, artık burası "Technopat.net" olmaktan çıktı. "Aşktopat.net, Dedikodupat.net" gibi şeylere dönüştü. Öncelikle, burası sizin özel hayatınızı aktaracağınız bir yer değil ve olmamalı. Özellikle malum bir üye var kendisini biliyordur, çok yüksek ihtimalle "troll" olduğunu düşünüyorum. Kendi kafasından saçma şeyler oluşturup konu açıyor sanırım. Bir şey deyince de girmeyin konuya diyor. Ben senin konunu görmek zorunda değilim zaten.

Sizin kime aşık olduğunuz sizin gibi olan üyeler dışında kimsenin umurunda değil. Yine sizin gibi olan üyeler dışında da kimsenin ilgisini çekmiyor, neyin şovunu yapıyorsunuz? Artık gerçekten sıkmadı mı? Her hafta başkasına mı aşık oluyorsunuz siz?

Yeter artık.

Ek notlar:

Gerekirse bu aptal konulara ayrı bir kategori getirilmeli ki o kategoriyi göz ardı edebiliyorsak edelim.

Direkt onaylanmaması da güzel olur.
 
1636572843737.png


Ğ
 
Adam haklı ergenken 12-16 yaş aşık olduklarını düşünerek konu açıyorlar aslında bilmiyorlar ki aşık falan olmuyorlar sadece hormonları sapıtıyor.
 
Gerçekten haklısınız hocam. Artık bunlara bence dur demeliyiz. Tamam burası sadece teknoloji için değil ama saçma sapan konulara da bıktık. Hayır hem uydurmaca hem de çok fazla var. Ya onlar için yeni kategori ya da onaylamasınlar konuları.
 
Hocam bende bıktım yakın zamanda bende böyle bir konu açacaktım sen açtın bence bu kisiler ban yesin teknoloji ile alakali bir yerde ozel hayatlarin anlatilmasi saçma tek ask degil aile sorunlari, gereksiz konular bununla alakali forumlar var gidin orada yazin moderatörler bu konulara el atması lazım.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı