RTX 3070 Suprim X coil whine için garanti ne yapar?

poinext

Decapat
Katılım
3 Aralık 2020
Mesajlar
163
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba daha 2 hafta önce GameGaraj'dan MSI RTX 3070 Suprim X satın aldım. Bugün cızırtıyı fark ettim(kartı adamakıllı yeni kullanma şansım oldu). Neyse garanti süreci nasıl işliyor? Yenisi ile degişim mi yapıyorlar yoksa bu problem garanti kapsamına girmiyor mu? Bilgilendirme yapabilir misiniz?
 
Öyle çok bir ses olmadıkça (ki genelde olmaz) servis kusurludur demiyor. Zaten coil whine'nın ses çıkarmaktan başka yaptığı bir şey yok, performansa veya cihazın sağlığına herhangi bir etkisi olmaz. Ayrıca, coil whine olmayan kart bulmak da imkansıza yakın zorlukta.
 
CW nedir? Onarım da mı yapmıyolar?
Coil Whine. Pratikte bir kart ya da güç kaynağı için CW olması çalışmasına engel değil. Bu da doğal olarak "değişim" gerektirmiyor. Standart bakış, çalışmayan/düzgün çalışmayan bir ürün için işliyor.
 
Öyle çok bir ses olmadıkça (ki genelde olmaz) servis kusurludur demiyor. Zaten coil Whine'nın ses çıkarmaktan başka yaptığı bir şey yok, performansa veya cihazın sağlığına herhangi bir etkisi yoktur. Ayrıca, coil whine olmayan kart bulmak da imkansıza yakın zorlukta.

Sorun sese katlanmak değil hocam. Satarken sorun olacak. Şu an ki piyasaya bakınca fiyatda indirim de yapmak istemezsin.
 
Sorun sese katlanmak değil hocam. Satarken sorun olacak. Şu an ki piyasaya bakınca fiyatda indirim de yapmak istemezsin.
Şahsen ben ikinci el bir kart alacak olsam, coil Whine'ı dert etmem. Çünkü, coil whine olmayan kart yok denilecek kadar az; anlayış göstermek gerekir. Ki ben, 2014'den (GTX 970'den) bu yana coil whine olmayan kart görmedim (bilmediğim elbet vardır).
 
PSU değiştirdikten sonra CW kesildi benim kartımda. PSU'dan ayrı GPU'dan ayrı ses geliyordu yüke binince. Şimdi sıkıntı yok. Tabi bu durum sizin için çözüm olur diyemem. Benim için böyle çözüldü.
 
Şahsen ben ikinci el bir kart alacak olsam, coil Whine'ı dert etmem. Çünkü, coil whine olmayan kart yok denilecek kadar az; anlayış göstermek gerekir. Ki ben, 2014'ten (GTX 970'den) bu yana coil whine olmayan kart görmedim (bilmediğim elbet vardır).
Elimde yüksek CW sesi olan RX 580 vardı. Madencilik çıkmadan önce satamadım başıma bela olmuştu.
Cw nedir? Onarım da mı yapmıyorlar?

Komponentleri değişirse sorun ortadan kalkar ama teknik servis cw onarımı yapmıyor.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı