Xbox 9. Nesil Gamepad için Wireless adapter önerisi

Branko Tuskas

Hectopat
Katılım
12 Ağustos 2020
Mesajlar
371
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, bir süredir kabloyla kullandığım Gamepad'im için adaptör almayı düşünüyorum. Orijinal adaptörü 400 lira civarında olduğu için alternatif arayışına girdim. Daha uygun fiyatlı önerileriniz var mı? Alternatif ürünlerin de sorunsuz olması çok önemli. Eğer alternatifler kopma, gecikme gibi sorunlar yaşatacaksa orijinal olanı almaya çalışacağım. Önerilerinizi bekliyorum. Mümkünse alternatif ürünlerden kullanan üyelerin yorumlarını da görmek isterim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbir aparat olmadan bilgisayarın kendi BT'si ile bağlanıyorum herhangi bir kopma geçikme süresi söz konusu değil.
 
Anakart değiştirmeden önce TP-Link UB400'ü kullanıyordum bende. Kulaklıklarım ve diğer cihazlarımla sorunsuz çalışıyordu. 2 Xbox kontrolcümde de Bluetooth açık olmadığı için onunla kullanım deneyimim olmadı ama adaptör olarak sorunsuz bir adaptör. 8 ve 9. nesil kontrolcülerde Bluetooth ile ilgili bir bağlantı sorunu yok bildiğim kadarıyla. Sorunsuzca kullanabilirsiniz.
 
Bluetoothla bağlarsan kulaklık girişi çalışmıyor. Dongle mı diyorlar ne işte kendi adaptörü ile bağlarsan kulaklık girişi çalışıyor. Ben dongle'ını Aliexpress'ten almıştım çakma sanırım bilmiyorum gayet iyi çalışıyor kulaklık girişide aktif. Ama baktım Aliexpress Dongle'larıda 300 lira olmuş zaten bende zamanında vergi falan yoktu diye normaline göre biraz ucuza almıştım. Benim aldığım aşağıda kullanmıyorum artık bluetooth ile bağlanıyorum Laptop olduğu için.
1637732384912.png
 

Yeni konular

Geri
Yukarı