GTA 5 için en ucuz sistem

Hayır yetmez. Kesinlikle darboğaz yapar. Ekran kartı belleği olsa kaplamalar düşük, yırtar bir yerlerden. Sistem belleği, yazılım için gerekiyor. Arkada yaptığı işlemler, yapay zeka vs. derken 6 GB doluyor.

Hocam internet kafede normal-high ayarlarda 4 GB RAM ile oynadığımı biliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oynarsın. Darboğaz yapar. İşlemcinin verimini düşürür. Almışken 8 alınmalı. 4 GB RAM alınmaz bu saatten sonra.
 
Baktı olmuyor bir 4GB daha ekler. Ama sanmam bir sıkıntı çıkacağını, kaplamaları orta yaparsan sıkıntı çıkmaz, birde çözünürlük 1366x768 yaparsan gayet akıcı bir şekilde oynarsın.
 
RAM'de kaplama tutulmaz ki. 4 GB olunca bilgi gerektikçe harddiske yükleniyor. Takdir edeceğiniz gibi harddisk RAM'den çok daha yavaş. Gecikmeler, darboğazlar... 8 alın. 4 alınmaz. Ayrı alınca daha pahalı olur. Tek 8 GB alın.
 
Ben 4 GB RAM ile oynuyorum sorun yok. Very high grafik ayarlarında G3258 ile. 8 GB alabiliyorsa alsın ben RAM'i daha sonra alacam o yüzden ekran kartını yükseltmiştim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Anlamamakta zorlanıyorsunuz galiba. Oynarsınız ama darboğaz yapar. 4 GB savunmayın. 4 GB RAM alınmaz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
4 GB ısrarı nedir arkadaş. 4 GB ile şimdi oynar yarın kasar. Parası sorunsa en ucuz normal soğutmalı Crucial 8 Gb alınmalı. Darboğaz' ın ne olduğunu bilemeyen arkadaşlar oynuyorum diyor hala. O ayarlarda daha iyi oynanabilirken cimrilikten oyun performansı kaybediliyor. Siz de sanıyorsunuz oynuyoruz biz.
 
4 GB RAM'i savunan kim oldu. İşin içinde para sıkıntısı varsa bir süreliğine idare etmesinden bahsetmeye çalıştım daha iyi ekran kartı alması için ve dar boğaz bilmeyen arkadaşlar demişsiniz 4 GB RAM ile dar boğaz yapacağını bilmeyen olmaz. Çünkü en az 4 GB RAM istiyor GTA 5.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı