James Donkey 619S'i nasıl buldunuz?

  • Konuyu başlatan Yuuji
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 109
  • Görüntüleme 15B
Bugün İncehesap'ta James Donkey 619S modelinin geldiğini gördüm. 619 Modelinin compact ve Outemu Switch hali imiş galiba. Tam bilgisini gelince aktaracağım. 239 TL'ye Düşük bütçe için inceleme yapayım dedim. Bu fiyata nasılmış inceleyip görelim. Hunter markası da bir ilgimi çekti onu da bir iki ay içerisinde alacağım AOC de olabilir. İndirim görünce kaçırmadım sökülebilir kolay kullanım olması hoşuma gitti. Düşüncelerinizi bekliyorum.
Dostum ürünün bende red switch olanını sipariş verdim 619 dan farkı bunda çınlama sorunu var herhalde inşallah sıkıntısız bir hali gelirde iade etmek zorunda kalmam.
 
Henüz gelmedi umarım hafta içi gelir.
Şikayetvar'a ilettim. Müşteri hizmetleri ile konuştum biraz bekletilsem de sorun çözüldü. İncehesap bu durumlarda biraz sıkıntılıymış iade ve kargo için. Ama sorun olmadan çözüyorlar. Gelsin incelemesini bu hafta içinde yapacağım. Konuyu takip edenlere teşekkür ederim.
Klavyeden memnun musunuz hocam?
Bende James Donkey 619S Sarı Aydınlatmalı Black/Red Switch İng Q USB Gaming 87 Tuş Mekanik Klavye - incehesap.com bunu almayı düşünüyorum ama Black/Red yazıyor hangi switch gelir acaba?
 
@Gefeix Klavyeden gayet memnunum bir sorunu yok. Konuyu açtığım günden itibaren her gün 4-5 saat civarı aksayarak oyun oynandı. Modları gayet beğendim, yeterli sayıda yalnız ışıkları biraz sönük bence normal bir oda ışığında gözünüzü aydınlatacak bir ışığı yok gece estetiği güzel duruyor ama. Malzeme kalitesi olarak güzel, switchleri kaliteli çıktı beğendim markaya göre halen takır takır işliyor. Tuşları lazer baskı sanırım silinme falan yok, bilek desteği yok lakin beni rahatsız etmiyor çünkü kavisleri koyduğunuz zaman bilek boşluğunu kısa mesafede bırakıyor tuşları estetik ayarlamışlar tasarım açısından 100/100 falan yani. Kısacası bu fiyat aralığında kesinlikle alınır, soruna ithafen Red Switch gelecektir. Ayrıca programı varsa bilmiyorum hiç araştırmadım.
 
@Gefeix klavyeden gayet memnunum bir sorunu yok. Konuyu açtığım günden itibaren her gün 4-5 saat civarı aksayarak oyun oynandı. Modları gayet beğendim, yeterli sayıda yalnız ışıkları biraz sönük bence normal bir oda ışığında gözünüzü aydınlatacak bir ışığı yok gece estetiği güzel duruyor ama. Malzeme kalitesi olarak güzel, Switch'leri kaliteli çıktı beğendim markaya göre halen takır takır işliyor. Tuşları lazer baskı sanırım silinme falan yok, bilek desteği yok lakin beni rahatsız etmiyor çünkü kavisleri koyduğunuz zaman bilek boşluğunu kısa mesafede bırakıyor tuşları estetik ayarlamışlar tasarım açısından 100/100 falan yani. Kısacası bu fiyat aralığında kesinlikle alınır, soruna ithafen red Switch gelecektir. Ayrıca programı varsa bilmiyorum hiç araştırmadım.

Ee yani o kadar yorumdan sonra kaltelimi çıktı ürün? 11 sayfadır kötüleyenler bakıyorum susmuş. O zamana alınabilir bir klavye değil mi?
 
Gerçek mekanik, sahte mekanik diye bir şey yok. Mekanik klavye vardır, yarı mekanik vardır, membrane vardır. Corsair, Logitech, tarzı kaliteli markaların yarı mekanik adı altında çıkarttıkları klavyelerin içinde Switche benzer bir sistem olur lakin bu Blue, Red gibi değil ama membrane modellere göre yine işleme hızı çok daha yüksektir. Mekaniği zaten biliyorsunuz, membrane de mantar yapışkan sistem maliyet düşürmek için kullanılmış modeller.
 

Geri
Yukarı