Akıllı tahtanın Windows'u orijinal midir?

faruk212

Decapat
Katılım
10 Haziran 2021
Mesajlar
519
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hocaların flaşlarından dolayı bulaşan zararlılar sonucu HitmanPro ile tarama yaptırdığımda KMSpico bulmuştu(3 dosya)(elimde tara raporları bulunmamakta). Ancak CMD'den slmgr kodlarını yazdığımda çıkan sonuçlar: Slmgr /xpr —> “Makine kalıcı olarak etkinleştirildi”
Slmgr /dlv yazınca ise KMS sunucusu Microsoft kaynaklıydı. Tahtadaki Windows orijinal midir anlayamadım.
 
Ayni sekilde Almanya devlet kurumlarinda GNU/Linux kullanmasin diye de bunu yapmislardi. 3-5 kurus para karsiliginda ozgurlukten vazgecmek ve bir tekeli daha da guclendirmek pek de guzel degil bence :)
Ben devlet kendi yazılımını desteklemek yerine Lisan ücreti ödeyerek Bill Gates'i zengin sanıyordum :D ama kullanmakta desteklemek sonuçta.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı