Okulda yaşadığınız kötü anılar

TALİANT

Hectopat
Katılım
20 Ekim 2020
Mesajlar
238
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ben bir keresinde beden de basketbol oynarken arkadaşımla gıcık bir kız var sınıfımızın, diyorum ki başka yerde oyna bir saha daha var yok ben burada oynayacağım diyor. Bir de kızların başkanı gıcıklığına gitmiş demiş ki hoca denen şahısa bana küfür etti. Yalan söylemiş hocada hemen inandı beni aldı götürdü dilekçe yazdı bir daha yapma sisteme kaydederim diyor tabii ben içimden ne kelimeler diyorum. Sonra tabii ben kıza atarlanıyorum okulda her yerde bir daha da yüzünü görmedim. Benim hikaye bu kadar sizin hikayeler neler patronla?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış kitabı çantama atmıştım okul çıkışında. Fakat kötü bir şey olmamıştı. Utanmıştım biraz tabii :D Bir de beden dersinde akıllı tahtanın özelliklerine bakıyordum çalıştıra msinfo32 falan yazarak. Neredeyse kimse PC'den iyi anlamıyor sınıfta. Bozarsın falan diyorlar fakat sistem özelliklerine bakmak ile bozulmayacağını açıklamaya çalışıyordum. Tam o anda tahta kapandı ve bozdun diye üstüme patlıyordu olay. Ama aslında elektrikler kesilmiş :D
Açıkçası hep atlattım bir şekilde.
 
Okulda konferans salonunda çocuğun biri üstüme atladı kucaklıyor gibi oldum sanırım karanlıktı üstüme düştü arkadaşlarımda benim üstümdeki çocuğu görünce gülmeye başladılar eş cinsel dediler bana :D tabii fazla sürmedi alınmadım ancak unutamayacağım kötü bir anı.
 
Daha çok tuvalet kabininde sigara içerken yakalanan terbiyesizleri görüyorum ben :D Fakat bu forumda değil, gerçek hayatta görüyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı