Masaüstü bilgisayarda Intel HD Graphics gözüküyor

Ranchen

Hectopat
Katılım
11 Ocak 2021
Mesajlar
1.380
Çözümler
7
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI RX 5600 XT Mech OC | Ryzen 5 2600 | 16 GB 3200 MHZ | B450M-A Pro Max | Kioxia Exceria G2 500 GB | Toshiba TR200 480 GB | XIGMATEK Beast | X-Power 650W 80+ | AOC 24G42E
Cinsiyet
Erkek
(Biraz kötü yazmış olabilirim kusura bakmayın.)Merhaba, bilgisayarım bozulmuştu tamirciye verdim. Sinyal yok diyordu ekranda sorun ekran kartı yanması dedi adam ve yeni kart taktım dedi. Windows 10 yükledi bilgisayara Windows 8.1 vardı ama sorun şu ki aygıt yöneticisinde ekran kartı olarak Intel HD Graphics yazıyor. VGA kablosu bağlı HDMI bağlayacağım yakında. Kasanın içinde ekran kartının olduğu yerde kart yok adam var taktım oraya bir yere diyor ekran kartının adını da söylemedi yaklaşık 350 lira verdim. Driver Booster ile driver güncellemiş adam ekran kartı gerçekten bu mu anlamadım? İşlemci Intel(r) Pentium g860. Sorun nedir? Olması normal mi?
 
Kart yok mu X16 slotlarında?

Bir de üstüne Driver Booster falan mı kullanmış? :D

"Oraya bir yere taktım" demesinden zaten anlamadığı anlaşılıyor. Dolandırıldın sanırım, kasanın fotoğrafını atar mısın? İçi olsun.
 
Anakartta eklenti intel hd graphics 630 onu etkinleştirmiştir kesin 350 lirayıda cuppaladı.
Biostan graphics bölmesine gidip kontrol et hatta tümleşik ekran kartını disable yap meydan çıkar ne olduğu.
 
Şu anda o kadar kızgınım ki adama bilemezsiniz.Bakın fotoğrafıda burada
Ekran Alıntısı.PNG
 
Kart yok mu X16 slotlarında?

Bir de üstüne Driver Booster falan mı kullanmış? :D

"Oraya bir yere taktım" demesinden zaten anlamadığı anlaşılıyor. Dolandırıldın sanırım, kasanın fotoğrafını atar mısın? İçi olsun.
Aslında tam öyle değilde takmış diyor oysaki tanıdık birinin arkadaşı yaptı bilgisayarı sorduk takmıştır dedi.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı