Ayağımın Üzerinden Araba Geçti

Merhabalar, bu sabah ilginç bir olay yaşadım.

Arkadaşımın aracıyla bir yere gittik, dönüşte beni yol kenarında bırakacaktı. Sağa yanaştı, durdu. Ben inerken o anda arkadaşın telefonu çaldı ve açtı. Kapıyı kapatır kapatmaz yolun boş olma özgüveniyle arkadaş ani bir kalkış yaptı ve o anda ben sola göre daha ileride olan sağ ayağımda bir yanma hissettim. Refleks olarak ''ne yapıyorsun (devamı küfür)'' diye bağırdım. 3-4 metre sonra durdu. Yanıma geldi. Ben ayağımdaki yanmanın ve olayın şokunun etkisiyle buna yine bağırıyorum yapacağın işi diye. Sonra oturduk, çıkardım ezilen ayakkabıyı, çorabı baktım ayağıma. Kızarıklık vardı, acı ve kırılma gibi durumlar yoktu.

Benden sağlamsın, yok lan bir şeyin diye canım arkadaşım espriye vurdu ben sonra buna bir şey yapmadan uğurladım :) İnsan bari nezaketen hastaneye gidelim mi der, o da yok herifte :) Teklif etse de gitmeyeceğimi bildiği için de etmemiş olabilir. Neyse internette araştırdım biraz, parmaklarının üzerinden geçmiş birkaç kişinin ve kırmış. Beni tam parmaklarımın üzerinden değil de tam ayağın ortasından geçti, işin garip yanı kırığı geçtim, acı dahi olmadı. Sadece bir süre yandı. Şu an hiçbir sıkıntı yok gibi gözüküyor.

Küçükken de amcam geçmişti ayağımın üzerinden, yine bir şey olmamıştı. 3.'de kırılacak bir yerlerim, demedi demeyin :) Bu da böyle bir anımdır :)
Benimde lise 1 yıllarım da durakta beklerken otobüs geçmişti ilk başta geçtiğinin farkında bile değildim arkadaşlarım söylemişti lan olum ayağının üstünden otobüs geçti sen ne biçim adamsın insan bi tepki verir diye 😂

Acısı sonraki gün çıkmıştı felç geçirmiş gibi geziyordum evde malum okula da gidememiştim.
 
3. gün bitti sayılır, bir sıkıntı yok arkadaşlar :) Eğer benim gibi bir durum yaşarsanız ve anlık olarak ayağınız, parmaklarınız kırılmamışsa çok sorun olacağını sanmıyorum.
Geçmiş olsun. Umarım sorun yaşamazsınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı